Ny ledarstab och två klassvärvningar

Jaha då har Karlskoga gjort klart med en helt ny ledarstab för A och J-laget. Det kommer bli en stor ledarstab på hela fem man där Peter Åhling kommer ha det övergripande ansvaret. Samtidigt så presenterar man två riktigt bra nyförvärv.

Det blir alltså Peter Åhling som kommer att bli den ytterst ansvarige för Karlskogas herrlag även kommande säsong. Till sin hjälp har han Richard ”Rille” Göransson, Tomas Alm, Bosse Parmhed och Mikael Ek.

Rille och Alm är två tidigare spelare i klubben med otroligt mycket rutin. De båda kommer att tillföra mycket rutin och stort lugn i båset. Bosse Parmhed blir väl mer av en lagledare/materialare kan jag tänka mig. Även Bo har ett enormt lugn vilket är hans bästa egenskap. Sedan flyttar de även upp Mikael Ek från juniorleden. Jag har ingen aning om vilken ledarstil han har eller hur han är som ledare.

Samtidigt landar Karlskoga två riktigt fina värvningar. Det är Tony Carlsson som återvänder till klubben efter en liten utflykt till Filipstad och Kristinehamn. Tony är en mycket spännande spelare som kan göra det oväntade hela tiden. Det gör honom otroligt svårläst.

Man har även värvta tillbaka Pontus Lilja från Lesjöfors/Filipstad. Pontus blir en viktig del av Karlskogas mycket unga lag då han är en duktig center. Detta kan ge Karlskoga mer chans i en eventuell toppstrid.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Om Timmy Siik

Hans blogg http://blogg.innebandymagazinet.se/0586-bloggen/ vann utmärkelsen Årets mest kommenterade blogg i Innebandyns Blogg Awards 2013.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>