Säsongen närmar sig

Snart är det dags för en ny spännande säsong. Säsongen 2012/2013 känns mer oviss och spännande än på länge. Värmländsk innebandy har ett lag i SSL igen och vi har flera bra lag i serierna precis under.

Det är inte bara SSL, Allsvenska och Division 1 lagen som är spännande. Vi har en division 2 serie som kommer att vara tuffare än någonsin nu när både Karlskoga och Lesjöfors/Filipstad något överraskande rasade ur ettan ifjol. Samtidigt ser vi ett GS86 som ser enormt starka ut på pappret.

Kollar man division 3 så är det mycket ovisst där. Jag har riktigt svårt att plocka ut vilka lag som kommer hamna var. För vår egen del känns det riktigt bra. Jag hoppas väl att vi kan knyta till oss ett nyförvärv till. Vi har en spelare som sjävl tackat jag men som förhandlar med familjen eller vad man ska säga.

Innan jag tippar serierna denna säsong tänkte jag skaffa mig lite mer kött på benen. Jag kommer försöka syna Karlstad och Skoghall i SSL och AS men även en liten koll på Division 1 lagen. Sen kommer jag som vanligt tippa division 2 och 3, division 4 östra och 5 östra. För att skaffa mig lite mer kött på benen så har jag mejlat en rad olika frågor till samtliga division 2 och 3 tränare. Kommer att mejla ut till division 4 och 5 när jag får tid.

Ni som vill får gärna svara på dessa frågor här.

Vilken klubb ni spelar eller är ledare i.

Hur tror ni det kommer gå för er denna säsong?

Vilka spelare i ert lag bör man hålla extra koll på?

Vilket lag vinner er serie?

Jag har som sagt mejlat alla ledare i div och 3. Vi får väl se vilka som är seriösa nog att svara.

(Sunnanå har inte fått mina frågor då jag ej hittade någon mejl till ledare. Ingen ledare för Degerfors IBK har fått frågorna heller. )

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Om Timmy Siik

Hans blogg http://blogg.innebandymagazinet.se/0586-bloggen/ vann utmärkelsen Årets mest kommenterade blogg i Innebandyns Blogg Awards 2013.
Det här inlägget postades i DIBK, Division 2, Division 3, Division 4, Division 5, Division1. Bokmärk permalänken.


3 svar till Säsongen närmar sig

  1. ? skriver:

    Har du samlat på dig mer kött på benen så det är dags för en tippning snart?

  2. Timmy Siik skriver:

    ?

    Ja det har jag. tyvärr känns det som att allt för få tränare har svarat på mina frågor. Funderar på att mejla det en gång till för att se om någon mer svarar.

    Men jag känner att när det gäller division2 och 3 har jag bra koll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>