Ny säsong med helt nya förutsättningar

Den förra säsongen var en liten nystart för klubben. Efter två mycket tunga säsonger så fick får klubb framgång. Eller ja fick och fick. Vi slet som djur för att vinna serien.

Denna säsong kommer dock bli helt annorlunda. I division 3 finns inga lätta matcher. Alla lag har många bra spelare och spel med effektiv är betydligt tuffare än spel med rullande tid. Samtidigt tycker jag att det blir roligare med effektiv tid. Man kan inte maska och grisa på samma sätt men samtidigt kräver det betydligt mer av varje spelare.

Som jag skrivit förut så tror jag på en stentuff serie där man alla kommer att slå alla. Det är väl egentligen bara ett lag som jag på förhand kan säga inte kommer att vinna serien men det tar vi en annan gång. Det viktigaste för vår del är att se till att vi är bästa A-lag. Sen om vi har tre U-lag före oss spelar ju egentligen ingen roll.

Om man tar sig en titt på vår silly season så är jag nöjd med det vi fått in. Jag hade förvisso hoppats på några spelare till som det nu inte verkar bli något med. Men om man nu ska kolla på de som anslutit så har vi fått in Viktor Ekberg och Mattias Tiger från Karlskoga. Två bra backar med rutin från Division 1 spel. Den förstnämnde har vart en tongivande spelare där i två säsonger. Utöver det så har Thom Karlsson kommit tillbaka efter två säsonger i Karlberg. Det lilla jag har sett av Thom är att det är en främst hårt jobbande spelare som vi garanterat kommer ha nytta av.

Tar vi en titt på vilka forwards som anslutit så har vi Robin Sjöström från Karlskoga anslutit. Robin har en enorm potential men har väl inte riktigt fått ut den i Karlskoga. Jag hoppas han kan få ut max av sig själv och hålla sig skadefri för då kommer han göra 60 poäng minst. Sen får man inte glömma Tom Svensson som anslutit från Storfors. Den hetlevrade poängkungen kommer att bidra med offensiv kvalitet.

Även Emil Persson har anslutit från Karlskoga. Om honom vet jag väl egentligen ingenting om jag ska vara ärlig. Kan spela lite överallt på planen.

Sedan får man inte glömma vår nye målis Richard Osmani som kommit från Karlberg. Ossi kommer väl troligtvis att vakta buren i U-laget men han kommer absolut ha samma möjligheter som Perry och Ljunkan att visa upp sig på försäsongen.

I övrigt så hoppas jag vi kan få ja tack från ytterligare någon spelare men det återkommer jag med.

Vår försäsong sparkar igång nere i Mariestad mot Micke Fredrikssons Lockerud. Återkommer med datum och spelplats inom kort. Hoppas att jag kan finnas på plats då.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Om Timmy Siik

Hans blogg http://blogg.innebandymagazinet.se/0586-bloggen/ vann utmärkelsen Årets mest kommenterade blogg i Innebandyns Blogg Awards 2013.
Det här inlägget postades i Division 3. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>