Säsongsupplägg. Lite nytt på bloggen

Detta inlägg är rätt ointressant för de som inte följer min blogg sedan tidigare. Jag tänkte väl mest gå igenom hur jag tänker lägga upp bloggandet denna säsong.

För det första så kommer bloggen att vara matchsponsor av en DM match den 8 September.

Under pågående säsong som kommer det se ut som så att på torsdagen före varje omgång så kommer mina tips inför helgens matcher i division 3. På fredagen så kommer det inför rapport på våra matcher. På lördagen eller söndagen kommer referat om våran match. Det beror ju lite på när vi spelar.

Efter omgången så kommer det som alltid en uppföljning om den tänkte jag köra på måndagen. Dessutom så blir det ett extra inlägg på tisdagen med det som hänt i division 2 ,4 östra och 5 östra från föregående omgång.

I övrigt blir väl upplägget precis som ifjol. Något jag kommer ändra på till denna säsong är att jag kommer skriva en kort kommentar om domarnas insats efter varje match. Det ser jag inte som ett problem då jag inte kommer ha något med coachningen att göra denna säsong så det kan ej drabba laget negativt. Anledningen till det är för att spelare och ledare bedöms stenhårt av media och experter i dag så därför bör domarna också kollas lite extra.

I övrigt kan jag utlova betydligt fler bilder och videoklipp under denna säsong då jag börjat lära mig min nya kamera mer och mer. Dessutom så blir det en hel del händelserapportering under pågående match vilket kan vara bra under våra bortamatcher. Jag vet att det är många som vill följa matcherna så varför inte göra det här.

Det var väl egentligen allt. Så nu är det bara att vänta på den nya säsongen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Om Timmy Siik

Hans blogg http://blogg.innebandymagazinet.se/0586-bloggen/ vann utmärkelsen Årets mest kommenterade blogg i Innebandyns Blogg Awards 2013.
Det här inlägget postades i Division 3. Bokmärk permalänken.


4 svar till Säsongsupplägg. Lite nytt på bloggen

 1. Johan R skriver:

  Ska bli kul läsning!
  Antar att Degerfors kommer tippas som vinnare 18 av 18 ggr :P

  Senaste ryktet är att Karberg drar sig ur och kommer ersättas av Skattskärrs U-lag.

  HA rÄ GÖTT !

 2. Timmy Siik skriver:

  Det finns dock fler lag som jag tror på kommer vara med där uppe.
  Karlstad U och Skoghall ser jag just nu som favoriter ihop med oss till att vinna serien.

  Men inget lag ska räknas bort.

  Om det är sant som du säger med Karlberg så är det ju tragiskt.
  Dock så skulle serien bli ännu tuffare om Skattkärr U flyttades upp.

 3. Billingsfors skriver:

  Skall du inte tippa div 4 vastra?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>