Landslaget showade i Karlstad

Idag var jag på plats i Tingvalla Hallen och kollade in SSL nykommlingen Karlstad IBF som tog sig ann självaste landslaget. Ett nästintill fullsatt Colorama Arena fick se flera läckra mål från blågult.

Det var inte helt oväntat Sverige som satte högsta fart från första början. Man rykte åt sig en 3-1 ledning på de första fyra minuterna. Karlstad jobbade sig dock in i matchen men resultatet 3-2 efter 20 minuters spel kunde och borde vart större då Sverige satte ordentlig press på Karlstad.

I Den andra perioden spelade Karlstad bättre. De första tio minuterna var till och med jämna. Sen rykte Sverige ifrån till en 7-2 ledning. Det märktes att de drog upp tempot och då hängde inte SSL-nykomlingen med för fem öre.

Den sista perioden vart lite mer fysisk än de två tidigare perioderna. Matchen slutade tillsist 10-4 och slutsatsen blir att när Sverige drog upp tempot så hängde Karlstad inte alls med. Kanske inte jätteoväntat men det kommer bli extremt svårt för Karlstad mot topplagen i SSL.

Bäst på planen tycker jag att Kim Nilsson var som showade lite som han ville på planen. Det är helt klart en av mina favoritspelare. Nästa match på denna nivå blir förhoppningsvis Karlstad – AIK som jag kommer jaga biljetter till.

I övrigt så syntes både Filipstads JAS och U-lagstränare till på läktaren. Robert Hedlund och EMil Höök som båda var mycket förväntansfulla på den nya säsongen. Jag passade även på att fråga Robban om läget i A-truppen och han var mycket positiv till klubbens möjligheter att blanda sig i toppen av division 2.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Om Timmy Siik

Hans blogg http://blogg.innebandymagazinet.se/0586-bloggen/ vann utmärkelsen Årets mest kommenterade blogg i Innebandyns Blogg Awards 2013.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


2 svar till Landslaget showade i Karlstad

  1. Grabben skriver:

    Fast Landslaget ska väl vinna över ALLA lag i Sverige utan jättestora problem? Det ska ju vara landets bästa spelare! ?

  2. Timmy Siik skriver:

    Absolut är det så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>