Veckan när säsongen drar igång

Den här veckan är det äntligen dags. Säsongen drar igång på allvar. Båda A och U- laget har varsin träningsmatch och det blir spännande att se hur coach Fallholm kommer formera lagen.

På fredag komma Laxå IBK på besök till VallaHallen. Laxå som den senaste säsongen vann Nerkefyran har på någotvis flyttats upp till division 2. Fråga mig inte hur.

På söndag åker A-laget upp och tar sig ann Lesjöfors/Filipstad IBK i Spångbergshallen. Det kommer bli en extremt intressant match med tanke på att vi vill mäta oss med division 2 lagen.

I övrigt kan jag meddela att vi gjort klart med en träningsmatch mot Motalalaget Solfjäderstaden som för två säsonger sedan åkte ur division 1. Matchen kommer att spelas den 15/9 klockan 14 00.

I övrigt tänkte jag köra igång att tippa serier i början på september. Ni får gärna mejla in era tips till 0586innebandy@gmail.com.

Detta må vara veckan då säsongen drar igång på allvar. Dock så var det en vecka sen som ett liv avslutades alldeles för tidigt. Jag vill sända en tanke till de anhöriga.

Vila i frid Sigge Ekman

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Om Timmy Siik

Hans blogg http://blogg.innebandymagazinet.se/0586-bloggen/ vann utmärkelsen Årets mest kommenterade blogg i Innebandyns Blogg Awards 2013.
Det här inlägget postades i DIBK, Division 3. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>