0586Bloggen gör comeback

Okej gott folk. Jag kan ikväll meddela att 0586Bloggen kommer göra comeback efter en säsongs frånvaro.

Men innan ni jublar och dansar tango av glädje så kan jag väl redan nu meddela att det inte kommer bli riktigt som det en gång var.

Förr om åren har det handlat mycket om att gå igenom inför matcher samt summera matcher och tippa osv. Kommer inte bli så mycket sådant framöver. Kommer försöka skriva om intressanta ämnen som ploppar upp i huvudet under säsongen med allt från seniorinnebandy till det ungdomslaget som jag själv kommer vara med runt under nästa säsong.

Givetvis kommer det även vara lite fokus på Division 1 där Karlskoga numer kommer hålla till och vi har ju en ytterst intressant serie med lag många lag från närområdet.

Men ska också försöka få tag på lite intressanta personer och prata med. Så har ni läsare några förslag. Vem och/eller vad borde jag skriva om tycker ni?

Hur som helst, Varmt välkomna tillbaka kära läsare. Första ”riktiga” inlägget kommer inom ett par dagar. Håll till godo!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Om Timmy Siik

Hans blogg http://blogg.innebandymagazinet.se/0586-bloggen/ vann utmärkelsen Årets mest kommenterade blogg i Innebandyns Blogg Awards 2013.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


2 svar till 0586Bloggen gör comeback

  1. Maximus skriver:

    Tycker att en lång och detaljerad intervju med Karlskogas kapten (den riktiga) Max Olsson vore på sin plats!
    Mycket bra idéer och tankar från denna vägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>