Long time, no see

Bloggen lever! Ja, nytt rekord igen i dåliga uppdateringar. Eller inga rättare sagt. Sorry för det till dom som följer bloggen!

Alla som läser här vet varför, tiden räcker inte till. Och nu spelar det ju faktiskt in en aning att Innebandyn ligger nere för tillfället, det är ju huvudsyftet med Bloggen.

Har hunnit få ett pris för Bloggen också, via Innebandymagazinets Blogg Awards. Jag kom trea bland distriktsbloggarna. Tack till alla som röstade! Tänk vad högt jag hade kunnat hamna om jag hade bloggat mer regelbundet…

Vad har hänt sedan sist då? Jo, alldeles för mycket för att kunna komma ihåg allt och blogga om det. Jag får försöka hitta lite i minnet, som för övrigt inte är det bästa…

Storvreta Svenska Mästare för Herrar igen, stort grattis! Caperiotäby orkade inte hela vägen i år, trist tycker jag! Får se vad som händer där framöver nu, ryktas att Binge lägger av där? Kan väl inte stämma Binge!?

En riktigt glad nyhet är att min gamla klubb i Norge Slevik IBK blev Norska Mästare och seriemästare!!! Stort grattis!! Jag vet att det är många som lägger ner mycket tid för klubben, men mina varmaste gratulationer går till Demontränaren Kjell Egil Dahl och Sportchefen Ole-Richard Pedersen, grattis boys! Och hela laget och klubben för den delen också såklart!

För egen del har vi haft avslutning med laget föregående helg. En riktigt trevlig tillställning där vi körde Boule och festade, tack för det Kungsängen! Jag blev själv också väldigt belönad denna kväll, jag mottog hela 4 priser, Årets skytteliga, assistliga, poängliga, och tillslut det pris som berörde mig mest Årets MVP. Hade inte riktigt förväntat mig det, väldigt kul att få det och tack till dom som röstade på mig.

En trist nyhet i samband med avslutningen var att tränare Stefan Mörk lämnar Kungsängen för att gå tillbaka till Hässelby SK, också dom i Div 1. Tack för allt Stefan! Vi får inte glömma bort resan som Kifen har gjort. Vi hade som mål att vinna Div 2, det gjorde vi. Vi skulle etablera oss i Div 1, det gjorde vi. Resan har varit lyckad och jag hoppas den fortsätter.

Mycket frågor florerade självklart på avslutningskvällen, många som undrar vad som händer framöver? Jag har tyvärr inga svar på det just nu.

AIK fotboll ångar på. Fortfarande obesegrade även fast spelet har varit sådär i ärlighetens namn. Jag har sett alla matcher hittills. Men det är väl poängen som räknas?

Helgen som kommer blir lugn och skön med familjen. Är så sjukt mycket med jobb och allt just nu, så jag ser bara fram mot att hänga med min kära familj. Förhoppningsvis orkar jag lira lite TV-spel ikväll/natt när alla sover.

Ha en trevlig helg!

Hejdå hejdå!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>