Klar för ny klubb!

Har så löjligt mycket med allt att det börjar bli tjatigt att berätta det här. Har tok mycket på jobbet och det tar bort mycket av energin att skriva här, är alldeles för trött på kvällarna.

Men det har hänt mycket. Tar bara det jag just nu kommer ihåg.

Själv har jag skrivit på för Hässelby SK igen. Tillbaka till rötterna heter det ju. Spelande assisterande tränare är den ”fancy” titel jag kommer att ha. Egentligen inget nytt, har ju mer eller mindre haft den rollen de senaste åren jag lirat plats. Känns naturligt att ”komma hem igen”, och Mörken blir även denna gång min huvudtränare och kollega.

Skitkul att vara tillbaka i Hässelby!

Självklart trist på många sätt att lämna Kungsängen. Jag har haft det fantastiskt bra där! En suverän klubb, med Kenneth Milander i spetsen. Otroligt kul i laget har vi haft det och riktigt många sköna lagkompisar har jag haft. Kommer att sakna Kifen, men nu blickar jag bara framåt mot vad som väntar i Hässelby. Tack för allt Kifen!

Har hunnit bli kontaktad av en Allsvensk klubb som undrade om jag ville spela hos dom. Kul att vissa fortfarande anser att man håller! Tiden blir nog svår att få att räcka till för det bara.

Hade stort spelsläpp i veckan, så jag jobbade natt för att vara med och kolla på spektaklet. Sjukt kul! Men trött blir man…

Ikväll ska vi iväg igen med jobbet. Invigning av en ny Sportbar inne i stan som vi är inbjudna till. Är lite trött som sagt, men blir nog kul.

Örebro-AIK ikväll. 0-0 eller torsk är mitt tips.

Var på derbyt mot dif förra veckan. Maken till dålig fotboll!

Mitt Bayern Munchen lirar CL final i helgen. Forza Bayern!!

Synd att Man Utd missade ligaguldet….INTE!!

Juve gick obesegrade genom serien och vann guldet! Underbart! Och minst sagt imponerande!

Nu hinner jag inte skriva mer här. Ha en trevlig långhelg för dom som har det så bra.

Hejdå Hejdå!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


2 svar till Klar för ny klubb!

 1. N skriver:

  Härligt Boris! Hoppas att ni får lyft på Hökarna. De är så värda det:-)
  Vad säger du om att King Kenny avgått/sparkats? Vem vill du se istället?
  Jag hade drömmar om att Rafa skulle ta hand om strategin och att King Kenny skulle stå för kärleken och inspirationen.
  Nåväl den som lever får se.
  Lycka till!

  • Andreas Briselius skriver:

   Ja, det hoppas jag också :)

   King Kenny är ett känsligt ämne. Han är en Liverpool legend. Men han har trots allt inte gjort det bra i år, och att han får gå får nog ses som rätt beslut. Däremot ser jag honom gärna kvar i föreningen, fast en annan roll. Vet inte vem jag vill ha som ny Coach. Ingen med defensivt tänk, tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>