Dåligt tränad

Dagarna rullar på i rasande takt. Mycket med allt som vanligt och jag börjar längta till semestern nu. Inte mindre när vädret har blivit så fantastiskt!

När det blir glest mellan uppdateringarna här så är det svårt att komma ihåg allt som hänt. Man får ta det man har hyfsat färskt i minnet.

Bayern torskade CL finalen tyvärr. Tungt eftersom jag alltid hållit på Bayern. Speciellt också med tanke på hur finalen såg ut, inte direkt rättvist resultat. Och det stör mig att ett def lag som Chelsea kan vinna en sån turnering. Men Chelsea ska inte be om ursäkt. Snarare måste övriga lag ta sig en allvarlig funderare! Chelsea var smartast och vann därför, och en vinnare är alltid värdig vinnare.

I innebandyvärlden händer det grejor. Binge till Storvreta. Kanske kul med miljöombyte för Binge. En grym coach oavsett, som jag haft äran att ha i tre säsonger. Ska bli intressantast att se hur Caperiotäby formeras nu. Vilka förändringar kommer vi att se? Ja, frågorna är många. Jag tror att Sundbom kommer göra det bra. Han har passionen, precis som Binge.

Bro IK reser sig ur graven. Nu i Div 3. Man har värvat ihop alla gamla sköna lirare igen. Bra spelare, men framförallt ett skönt gäng. Och det kommer man långt på, det vet jag. Bland annat plockar man Chrisse, Hjärre och eventuellt Tobbe J från Kungsängen. Lägg därtill att Jag, Lillis, Mazak, Joppe och Kocken försvunnit också. Så har Kungsängen många hål att täppa igen.

Men jag är inte orolig för att Kungsängen inte får ihop bitarna. Mr Kungsängen eller Milander som han heter är grymt bra på att sy ihop trupper. Se bara vad vi lyckades med när vi var där, det var mycket Milanders förtjänst. Man har även redan presenterat två bra nyförvärv i Tobbe Stensiö och Jensa Bjerregaard från Järfälla. Bägge var ordinare där förra året. Nu vänder dom gamla Kungsängen spelarna hem igen.

Apropå Järfälla. Hur går det där? Man har nu tappat 8st spelare. 6st till AIK och 2 till Kungsängen som sagt. Ska bli intressant att se.

Bele ser ut att tappa en del folk. Men Max Dyrhage har bestämt sig för att återansluta, vilket får ses som en bra värvning. Även fast han lirade där i slutet av förra säsongen. Han kommer alltså hem permanent från Duvbo nu. Ska bli kul att se hur Bele formar truppen i Div 2 Östra Svealand.

Duvbo har gjort en av säsongens värvningar enligt mig. Hampus Dargren är klar. Har lirat med honom tidigare och vet att han är grym. Hans statistik i Visby påminner även om det. Frågan är hur mycket detta kostade Duvbo? Det är min första tanke. För det är en klassvärvning.

I Hässelby så har vi gjort klart med Jonas ”Lillis” Bergström från Kungsängen. En fantastisk värvning rent ut sagt, och förmodligen en av de bästa centrar jag spelat med. Även en av Kungsängens bästa spelare, om inte den bästa till och med. Välkommen Lillis!

Igår tränade jag plast, gick ok inte mer. Är sjukt dåligt tränad nu känner jag. Var faktiskt ute och sprang i förrgår också. Fick stanna efter 5km för att jag var helt slut! Helt sjukt vad jag måste vara dåligt tränad nu… Tiden jag sprang på ska vi inte ens gå in på. Men jag har gått om tid att komma i form, så jag är inte orolig.

AIK Fotboll har två raka segrar på Råsunda nu. Underbart!! Igår kom målet på övertid. Men sånt jämnar ut sig. I matchen hemma mot Göteborg blev vi rånade på två poäng när dom dundrade in den i 93:e. Jämnar ut sig som sagt… In med en offensiv/kreativ innermittfältare samt en vass forward nu i sommar. Då har jag förhoppningar. Annars blir det mitte/övrehalvan som blir slutplacering. För man är inte tillräckligt bra nu. Förutom defensivt såklart.

Nu måste jag jobba vidare.

Trevlig helg!

Hejdå Hejdå!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>