Det rullar på

Träning igår, vi har kört inne hela Maj. Igår var ändå den bästa träningen på hela månaden. Mycket folk och ett mycket högt tempo! Ser onekligen lovande ut för Hässelby i år tycker jag. Efter träningen hade vi ett form av kick-off möte där det serverades mackor, köttbullar, kaffe och dricka i mängder. Grymt bra uppstyrt och uppskattat av alla. Bara igår skrev två nya spelare på kontrakt. Undrar om det var arrangemanget efteråt som fick dom att krita på :) Ytterligare ett par gubbar väntas skriva på inom kort förhoppningsvis. Och fler kanackar på dörren.

Vi har nu Tränarstab, Lagledare och materialare klart. En arrangemangsgrupp som kommer sköta allt kring hemmamatcherna. Orförande och Sportchef som inte missat en enda träning. Overaller och träningskläder är redan fixat med. Vi har förutsättningarna med andra ord. Upp till oss själva att göra det bästa av situationen.

Starkt av Hässelby att ta krafttag för att få upp både dam och herrlag. En målinriktad satsning som ska bli kul att vara med på.

Annars så är väl det mest intressanta just nu att följa utvecklingen i Sundstedt-Affären. Caperiotäby kräver deg, ordentligt med deg. Sundstedt själv vill lämna och gå till Storvreta. Han kommer alltså att hamna där, frågan är hur mycket det kommer kosta Storvreta? Men har någon klubb råd så är det väl dom?

Vad händer med Caperiotäby framöver då? Vet att Maimon är grymt duktig och driftig. Men det är aldrig lätt om spelarna man har i truppen börjar svika. Alltid viktigast att säkra upp truppen innan man tittar på nytt. Jag vet iaf två spelare som var ordinarie förra året, och som just nu inte tränar med Caperiotäby pga diverse strul.

Helg på gång igen. Känns helt underbart. Är så mycket med allt så att det är löjligt. Vi har bestämt oss i familjen för att bara köra på quality-time i helgen, helt min melodi. Och något som behövs.

Nästa vecka börjar även ute fysen med Hässelby. Måste ju vara ärlig och säga att jag inte ser fram mot det överhuvudtaget. Kommer bli sjukt jobbigt. Men det är ju viktigt vet jag efter alla år. För att man ska kunna prestera det man kan så behövs det absolut.

Det man längtar mest till nu är ju såklart fotbolls-EM. Ska bli sjukt kul! Mina lag, Sverige och Tyskland som alltid! Är extremt tunnt utbud på TV nu när alla de stora fotbollsligorna är avslutade, och Allsvenskan har uppehåll. Känns tomt helt enkelt.

Funderar på att dra igång en Drömelvan liga på Aftonbladet igen. Kan vara kul!

Brendan Rodgers klar som coach för Liverpool. Ska bli intressant att följa. Hoppas man nu bara för första gången på typ 10år lär sig att värva rätt spelare för de stora summor övergångspengar man kastar ut varje år. Det är där det största problemet ligger. Kanske ska man ta in ”Mannen med hatten” som så framgångsrikt byggde AIK för många år sedan ;)

Näe, nu har jag inte tid med det här längre. Ha en trevlig helg!

Hejdå Hejdå!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>