Fysträning

Fysträningen är igång som jag nämnde. Att det inte är min favorit syssla stämmer fortfarande. Körde ett test i tisdags, och jag kom på den nedre halvan kan jag meddela. Men det kom inte som någon chock för mig. Jag är som jag gnällt om tidigare här ruskigt otränad just nu. Men det är ju därför man håller på och nöter i spåret nu. Så jag kommer att vara fit for fight till serien startar, det är jag inte orolig över. Men idag har jag lite ont i kroppen….

Som vanligt så seglade ”Halvar” ifrån övriga på löpningen i tisdags. Iförd träningsoverall och någon form av Lacoste Loafers sprang han ifrån övriga lätt! Otroligt vad han kan springa den mannen. Var likadant när jag spelade i Hässelby senast.

Närmar sig förhoppningsvis påskrift av två spelare till. En forward av högsta klass! Förmodligen seriens bästa forward om han signar. Sedan är det en back till på gång, och han går inte av för hackor han heller. Riktigt duktig är han kan jag lova. Hoppas på att få bläck på pappret inom kort, då ser det ännu bättre ut om man tittar på truppen.

Idag börjar fotbolls EM. Fy fan vad nice! Är sjukt laddad. Ska se så mycket jag bara kan. Kan det bli två kryss ikväll? Jag tror det, även fast Polen ser intressanta ut enligt mig och förmodligen bör vinna mot ett svagt Grekland.

Joppe var förbi med sonen Jonathan på nationaldagen. Jag tog med mig Måns ut så körde vi utebandy, med målvaktsutrustning och allt. Riktigt kul! Synd att Joppe haltar och har stora problem med sitt knä bara. Hoppas han tar sitt förnuft till fånga och gör en operation nu. Du måste ju komma tillbaka till plasten!

Såg att jag har namnsdag på söndag ”Boris” :)

Vad händer annars i innebandyvärlden? Ja, har inte hunnit kolla efter allt för mycket faktiskt. Sundstedt soppan verkar inte vara löst ännu. Hampus Dargren kostade enligt ryktena 90 000 för Duvbo att lösa från Visby. Och sedan har jag glömt att nämna Grimsta AIK i div 2, som verkar slå på stora trumman. Man har kontaktat säkert halva laget i Kungsängen tidigare, plus en del andra spelare som jag vet om. Just nu utan att få napp på någon av dom. Men intressant att man visar framfötterna och att man vill något. Jag gillar innebandyn ute i Väsby. Hade en grymt bra tid i GAIKEN för många år sedan.

Ha en trevlig helg!

Hejdå Hejdå!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


2 svar till Fysträning

 1. Mr Milander skriver:

  Två korrigeringar Boris!
  1, Hakim Wafa, bästa forwarden i serien – njaaa det var nog en pliktskyldig kommentar som du nog inte tror på själv.!
  2, GAIK har förgäves jagat bröderna Tarander, dock utan framgång. Det kan i ärlighetens namn knappast anses vara halva Kifen!
  Påstötningen gjordes helt utan att informera moderklubben, därefter har dom hjärta att be om en träningsmatch – skulle inte tro det va!

  • Andreas Briselius skriver:

   Måste nog korrigera dig här.

   Hacke är definitivt en av de bästa forwardsen i serien, om inte den bästa. Det står jag för helt ärligt. Kan inte se någon bättre på den norra sidan av stan. Och förmodligen inte på den södra heller? Finns en anledning till att både Allsvenska och SSL lag hört sig för.

   Då har du inte full koll på ditt eget lag. Jag vet minst två spelare till förutom dessa som har blivit kontaktade av GAIK. Visst, inte halva laget hos Kif. Men säg att 5 spelare har blivit kontaktade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>