Hacke är klar!

Så var det klart. Hacke Wafa är klar för Hässelby! En ruskigt bra värvning, tro mig. Jag har sett Hacke på ett antal träningar nu, känns så grymt bra! Välkommen Hacke!

Annars går träningarna vidare ute i spåret i veckorna, och jag känner mig fortfarande lika tung.

Fotbolls EM rullar vidare, och jag kollar på så mycket jag bara kan. Sverige är inte helt oväntat ute, och jag håller nu enbart på Tyskland, precis som vanligt.

Stör mig sjukt mycket på Daniel Nannskog i SVT studion. Sjukt jobbig att lyssna på!

Ryssarna åkte ur. Grekland vidare. Den såg jag inte komma…

Jobbar denna Midsommarvecka, sedan är det semester i två veckor. Jobbar en vecka, och sedan ledig i 4 veckor till. Ska bli grymt härligt med lite ledigt. Behöver det känner jag.

Tyst kring Allsvenskan just nu. När presenterar AIK något nyförvärv? Hade gärna sett Labinot Harbuzi komma in på mittfältet i Gnaget, plus en forward till. Då skulle jag vara nöjd.

Jobbet har plockat bort bilen för mig. Hyfsad missräkning. Nu står semestern för dörren, och vi har endast frugans lilla bil att tillgå. Kan bli trångt när vi ska ut och åka…. Har inte direkt pengar för en kontantinsats på en ny bil. Återstår att se hur jag ska lösa detta….

Nu måste jag jobba, ha det bra!

Hejdå Hejdå!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


2 svar till Hacke är klar!

  1. Mats skriver:

    Vadå plocka bort bilen? Vad är det för upplägg – låter grymt konstigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>