Semester

Semester just nu. Känns inte helt fel. Startade denna vecka, tyvärr har ju vädret varit kass nästan hela tiden, men jag njuter av att bara vara ledig. Igår var det, precis som idag, iaf fint väder. Var med familjen och badade. Ska jag vara ärlig så badade jag inte, alldeles för kallt för mig. Trots att det var på ett poolbad. Några grader varmare vatten krävs för att jag ska hoppa i. Men får lite dåligt samvete mot kidsen, så nästa gång får jag väl förmodligen hoppa i ändå.

Löpträningen rullar vidare ute i spåret. Är riktigt tungt, men fruktansvärt nyttigt. Ska försöka nöta på ännu bättre själv nu i Juli.

Har en glad nyhet, Joppe och Lollo ska gifta sig!! Stort grattis!

Tyskland åkte ur mot Italien igår i fotbolls EM. Riktigt trist tycker jag. Men Italien har varit grymt bra denna turnering. Och Pirlo turneringens bästa spelare. Tycker ändå inte att Tyskarna kom upp i närheten av normal standard i matchen igår. Nu hoppas jag Italien vinner hela skiten, dom har varit riktigt roliga att se på.

Snart sätter Allsvenskan igång igen. AIK börjar borta mot Malmö, inte ofta man vinner där nere. AIK har alltid haft svårt där.

Nu ska jag ut och klippa gräset.

Hejdå Hejdå!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


4 svar till Semester

 1. Petra skriver:

  Ha en bra semester och kom tillbaka riktigt laddad när vi kör igång igen!! Hls. Petra

 2. Timpa skriver:

  Pirlo, EM’s-bästa? Njaa, han har ju varit lysande MEN det finns några i Spanien bla Iniesta och Ramos som är snäppet bättre och det såg man i finalen. Och Iniesta blev vald till MVP.

  • Andreas Briselius skriver:

   Ja, klart att dom spelarna du nämner var grymma. Men inga överraskningar. Men Pirlo var riktigt bra, och för mig både en överraskning och pånyttfödd. Så därav mitt omdömme. Men jag kan hålla med dig om att Iniesta glänste klart mer i finalen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>