Lag drar sig ur Elitserien.

Senaste nyheterna från Innebandy Norge är att Fjerdingby drar ur sitt lag ur Elitserien för herrar! För dom som inte har koll på vårat grannland så är det en av dom absoluta toppklubbarna där borta som alltså helt plötsligt drar ur laget! Som om Warberg skulle dra sig ur i Sverige precis innan seriestart. Nästan iaf. Nu kom det inte som någon bomb direkt så, utan har ryktats ett tag att man har haft svårt att få ihop ett lag. Läs mer på www.innebandy.no om ni har lust.

Tyvärr ger detta ett sken av ”Kalle Anka” sport borta i Norge. För det är inte första gången något sådant händer där, eller att lag tackar nej till att gå upp till högsta serien. Inte bra för innebandyn i Norge alls!

Henok Goitom är nu, inte helt förvånande, helt klar för AIK Fotboll. En grymt bra värvning oavsett vad folk säger. Jag är supernöjd! Sedan tror jag inte att det är en spelare som vinner skytteligan direkt, utan mer en spelare som kommer att skapa utrymme åt medspelarna, och ligga bakom en hel del mål förhoppningsvis. Kanske alà Obolo :) En bra värvning hur som helst! Moro, Majstorovic och Goitom. Finns sparkapital att hämta av när dom väl är spelklara, tror och hoppas jag iaf!

Träning ikväll. Prova ut nya klubbor är en av punkterna på kvällens träning. Blir spännande, eller inte. Jag är ju gammal räv, så jag kör safe och på gamla beprövade kort. Inga böjda skaft eller konstiga grejor för min del inte.

Ha en bra kväll!

Hejdå Hejdå!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


3 svar till Lag drar sig ur Elitserien.

 1. Extra skriver:

  ”Tyvärr ger detta ett sken av ”Kalle Anka” sport borta i Norge.”

  Du menar att innebandyn inte ses som en Disneysport här i Sverige också?

  Lag som ”köper” matcher av varandra, folk byter klubb som en annan byter kalsonger.

  Visst, det finns seriösa klubbar och spelare. Det är en rolig sport att titta på. Men ”Kalle Anka”-statusen lever här i Sverige också.

  • Andreas Briselius skriver:

   Absolut, det har jag aldrig sagt något om. Men nu pratade jag specifikt om en händelse i Norge. Men vi har våra egna problem här i Sverige såklart, som i många fall gör sporten svår att ta på allvar.

 2. Extra skriver:

  Allright Andreas. Känner mig nöjd med svaret. Lycka till under säsongen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>