SSL lag på besök imorgon

Uppehåll i de intressanta fotbollsligorna pga landskamper. Trist, blir tomt på kvällarna när man brukar kunna kolla lite fotboll.

Såg inte ens Sveriges landskamp igår, var inte direkt taggad för den matchen. Och som jag förstått det blev det precis som jag misstänkte att det skulle bli. En sjukt tråkig och dålig match.

Jag var istället på plats i Björkeby Sporthall tillsammans med Coach Mörk och kollade på Bele Barkarby-Åkersberga. Där våra seriekollegor vann tämligen enkelt med 10-6.

Båda lagen saknade en del spelare, och träningsmatch är alltid träningsmatch. Men ”Ackers” såg vassa ut. Inte överraskande iof, då jag tycker att dom tillsammans med Huddinge var de bästa lagen i Div 1 ÖS. Tror inte Ackers har gjort allt för stora förändringar mot förra årets trupp, och alltså blir man minst lika bra i år. Framförallt har man ett riktigt bra passningsspel och passningstempo.

Annars var matchens behållning när Keeper Östman i Bele kassen fick ett patenterat frispel och skulle slå sönder en lirare i Ackers. Han har humör den mannen. De fåtal som hade letat sig till Björkeby igår fick sig samtidigt känna att man inte ångrade att man tog sig dit. Östman bjuder alltid på sig själv och visar alltid mycket känslor.

Snackade en del med legenden och backjätten Robban Linder. Han var där och kollade sina tidigare lagkamrater. En riktigt skön lirare som jag haft äran att spela med. Det gör ont att möta Linder kan jag intyga för den som inte har mött honom på planen. En riktigt duktig back som nu lagt klubban på hyllan. Men det till trots så kör han egenträning fyra dagar i veckan. Snacka om disciplin! Skulle inte förvåna mig om han sliter på sig tröjan i år i någon match och hjälper Bele.

Imorgon lirar vi träningsmatch själva. För motståndet står Caperiotäby. Hässelbyhallen kl: 19.45 är det start. Ska bli kul att möta ett mycket bra lag. Lärorikt för oss och vi kommer att sälja oss dyrt. Snackade med Rickie i förrgår, och han siktade på att lira. Så jag tror att dom ställer bra lag på benen. Kul ska det bli!

Träningsmatch mot seriefavoriten i Allsvenskan Norra har vi också klart med nu. Mån 24/9 kl 19.30 i Löthallen. Också en tung motståndare att möta. Ett bra lag som i år är en av segrarna under ”silly season”. Man har värvat riktigt bra och jag tror man tillsammans med Balrog gör upp om seriesegern i den serien.

Det var allt för idag!

Hejdå Hejdå!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


4 svar till SSL lag på besök imorgon

 1. Maronten skriver:

  Kanske tittar förbi och dricker starköl

  • Andreas Briselius skriver:

   Ha ha ha….Låter bra! Hoppas vi ses där. Pratade med Rickie imorse, och tyvärr är han skadad och kommer inte lira ikväll….

 2. d skriver:

  Måste ju vara någon med sjukt dålig koll som tippar Duvbo som seriefavorit. Avgå

  • Andreas Briselius skriver:

   Så kan det vara. Jag utgår från det dom har värvat, och det är bra. Sen har jag ju inte sett dom ännu. Så visst, jag kanske har fel. Men det är min åsikt och den står jag för. Med mitt namn och allt… :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>