Nere på jorden igen…

Ja, så var vi nere på jorden igen efter idel segrar och med skalper mot bland annat Järfälla och Visby.

Stortorsk 2-14 mot Caperiotäby igår! Undrar om man har förlorat med så mycket någon gång tidigare? Klart vi ska torska mot ett SSL lag. Men inte på det sättet som blev igår. Vi ska kunna stå upp bättre och vi var inte där helt enkelt.

Känslan var nog att vi kanske behövde den här näsbrännan för att vakna till. Jag tror att vi har varit lite övermodiga efter tidigare segrar. Så detta kan på något märkligt sätt ha varit nyttigt ändå tror jag.

Det märktes på matchen att vi var lite övermodiga och inte riktigt följade de linjer vi har satt upp och tränat på. Men det är inget att gräva ner sig för, vi tar nya tag och krigar vidare. Träningsmatcher är till för att lära sig av, och det tror jag vi gjorde.

För egen del gick det ok, om det nu kan göra det när man förlorar stort? Självklart är jag inte helt nöjd med varken min eller lagets insats, men jag fick iaf peta in två mål. Kan också vara bra för självförtroendet inför seriestarten.

Måste passa på att ge en eloge till ”gubbarna” bakom laget som inte får så mycket cred. Vår allt i allo Lasse som ordnar med alla bortskämda(inkl. mig själv) spelares klubbor och blad och lindor och allt vad det är. Han kapar, lindar och vinklar klubbor i mängder varenda träning och match! Lägg därtill att han ser till att det finns vatten med mera. En riktig klippa helt enkelt!!

Får inte heller glömma Björne aka Biffen aka Lallarn som för statistik på allt och hjälper till med mycket saker runt matcherna och träningarna han med. Två riktiga klippor dessa herrar, tack för att ni hjälper till!

Björne passade även på att köra en värvningskampanj bland gamla Hawks spelare i Caperiotäby igår. Får se vad det slutar i :)

Caperiotäby var bra igår. man har många skickliga spelare. Framförallt imponerade Oscar Norrman på mig. Även Putte Hagberg såg pigg ut. Och Hedengran kan nog ta några ytterligare kliv i år. Däremot, inte för att någon var dålig igår, så tror jag att man behöver få in ett par backar till för att hålla emot på SSL nivå. Urwäder och Eriksson måste man få in i spel, dom behövs längre fram tror jag.

Däremot förstår jag inte Sundboms och Lemkers eviga klagande på domarna att dom skulle plocka massa utvisningar?! Bara för att dom skulle få träna på PP bland annat. Tror ni får hyra in en femma eller något från ett lag och träna på det då. Vi, och inte någon annan heller tror jag, är speciellt intresserade av att sitta utvisade så att Caperiotäby ska få träna. Känns bara märkligt hela resonemanget. Domarna sa samma sak, hade aldrig hört något liknande. Skulle dom plocka utvisningar som inte fanns undrade dom?

Kan förstå att Caperiotäby vill träna på detta. Men från vår sida sett blir det inte så jävla kul kanske?

Hur som helst. Önskar Caperiotäby ett stort lycka till med det nya lagbygget och jag hoppas att det går mer än bra kommande säsong! Kör hårt!

Helgen som kommer är fullsmetad. Lördag har vi lagfest med innebandyn. Söndag ska jag på dif-AIK i fotbollen, och direkt efter ska jag till Hovet och kolla på Hemmapremiären mot FBK. Lägg därtill att Måns har fotboll både lördag och söndag, samt att frugan ska springa halvmaran. Mycket i helgen är bara förnamnet…

Framförallt får jag dåligt samvete mot familjen att jag ska iväg på så många saker. Känns inte bra när jag tänker på det. Tur att inte alla helger ser ut så här. Helgen efter kommer jag lägga enbart på familjen! Då får alla personliga ”nöjen” stå åt sidan!

Ha en trevlig helg!

Hejdå Hejdå!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


2 svar till Nere på jorden igen…

  1. Innebandymamma skriver:

    ”Tio över tre ragg”…..?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>