Ett guld och två silver!

Årets skörd i Mitt i cupen stannade på ett guld och två silver!

P97 inledde i lördags kväll mot Nacka Wallenstam och hamnade snabbt i underläge, 2-0. Där visade Bele härlig inställning och det dröjde inte länge innan det var kvitterat. Därefter följde lagen varandra åt till 3-3 innan Nacka gick ifrån till 5-3. En reducering i slutet och därefter powerplay-spel räckte dessvärre inte. Förlust 5-4. SILVER

F97 fick istället kliva upp på förmiddagen på söndagen och där väntade Rotebro IS, för femte gången denna säsong. I denna match var det inget snack vilket lag som förtjänade att vinna, Bele, som också lyckades med detta genom 3 mål mot 0! GULD

F96 avslutade, och det var ett skadeskjutet Bele som stora delar av matchen mönstrade 9 utespelare. Älvsjö AIK, som stod som motståndare, orkade lite mer i denna match och lyckades till slut vinna med 3-2. SILVER

/Markus
FORZA BELE!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>