Tippning av Mitt i Cup Finalerna

Så tänkte jag tippa finalerna av Mitt i Cupen nu i helgen. Mina vinnare skrivs i fetstilt.

Lördag 28/4:
10.00 F99 Täby IS IBF – Åkersberga IBF
Täby mosade alla lagen i serien där värsta konkurrenten Bele inte tog sig till final. Åkersberga som hamnade mitten i serien vann visserligen en match lagen emellan (6-1) men jag tror att med en Ulvhag i laget så förlorar man inte.

11.30 P99 Älvsjö AIK – Åkersberga IBF
Två lag som bägge gått obesegrade genom sina serier men där jag får gå på mitt tips från laget jag sett mest genom åren. Älvsjö med sin finurliga 00a och sin gedigna kapten tror jag drar det längsta strået.

13.00 DJ19 Täby IS IBF – Huddinge IK
Huddinge vann ”kvartsfinalen” i SM vilket gör att de egentligen bör ses som favoriter, de vann även fjolårets final lagen emellan. Jag tror dock att ett Täby fyllt av revanschlusta tar hem segern i Eriksdalshallen men det kommer bli enormt jämnt.

15.00 P98 Täby FC – Huddinge IBS
Täby som tog sig till SM tidigare i våras medan storfavoriten Huddinge missade avancemang dit. Jag tror dock att Huddinges tydliga gameplan blir avgörande och att det får avsluta säsongen med en framgång. De vann väl  förra året också om jag inte minns fel?

16.30 F98 Täby IS IBF – Huddinge IK
Det blev lite av ett antiklimax för Huddinge i SM. Uddamålsförlusten i kvartsfinalen var inget som de duktiga tjejerna hade räknat med men jag tror att de regerande mästarna besitter mer rutin och mer kompetens på ledarsidan.

18.00 P97 Nacka Wallenstam IBK – Bele Barkarby IF
Ett möte där jag unnar bägge lagen framgång. Jag tror dock att Bele försvarar sin titel från fjolåret och att Nacka därmed får ”nöja” sig med SM-guldet. Det kommer dock bli extremt jämnt, en av de mest svårtippade matcherna och lagen spelade 2-2 senast.

Söndag 29/4:

10.00 P96 Tyresö Trollbäcken IBK – Åkersberga IBF
Min gode vän Kölborn måste som regerande mästare och SM-tvåa gå in som stora favoriter. Åkersberga vann serien ifjol men tog sig inte till final, efter en tung säsong med mycket skador/sjukdomar är laget på gång igen men jag tror att försvaret + målvakt är bättre hos TT.

11.30 F97 Bele Barkaby IF – Rotebro IS IBK
En fjärdeplats var inget som Hargessons duktiga tjejer var nöjda med efter årets SM. Revanschlustan lär vara enorm där de regerande mästarna besitter en större rutin och en större bredd där många av tjejerna spelat på en hög nivå i år. Miranda kommer få axla ett stort ansvar i Rotebro.

13.00 HJ19 Salems IF – Järfälla IBK
Inga kommentarer.

15.00 F96 Bele Barkarby IF – Älvsjö AIK
Bele vann guld ifjol, Älvsjö gjorde det året innan. Med skadan på Beles Jonna Wyrén tror jag att Jennersjö/Hellberg får axla ett alldeles för stort ansvar. Jag tror att det blir ett tronskifte i en match som är väldigt svårtippad.

16.30 P95 Järfälla IBK – FBI Tullinge
Inga kommentarer

18.00 F95 Duvbo IK – Täby IS IBF
Jag vet inte riktigt vilka av Täbys 95or som är med (exempelvis Hardmeier/Almgren) men även utan de så borde TIS ses som stora favoriter. De har vunnit de två senaste finalerna medan Duvbo är nya i sammanhanget.

Kommentatorerna till finalerna är följande. Ska man se mönstret borde Josefin Ulvhag ligga bra till att komma med i ledarstaben för F15 kommande säsong…

10.00 Flickor 99
1, Hermine Dahlerus 2, Magnus Jäderlund

Lördagen den 28/4-12

11.30 Pojkar 99
1, Hermine Dahlerus 2, Magnus Jäderlund

13.00 Damjuniorer
1, Magnus Eriksson 2, ?

15.00 Pojkar 98
1, Magnus Eriksson  2, ?

16.30 Flickor 98
1, Josefin Ulvhag 2, Tomas Davies

18.00 Pojkar 97
1, Josefin Ulvhag 2, Tomas Davies

Söndagen den 29/4-12

10.00 Pojkar 96
1, Otto Marand 2, Hanna Wiklund

11.30 Flickor 97
1, Otto Marand 2, Hanna Wiklund

13.00 Herrjuniorer
1, Fredrik Olsson 2, Mackan Berglund 

15.00 Flickor 96
1, Fredrik Olsson 2, Mackan Berglund
 
16.30 Pojkar 95
1, Magnus Eriksson 2, Erik Rydberg

18.00 Flickor 95
1, Magnus Eriksson 2, Erik Rydberg

BK/Ulvhag

Björnovic

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>