MITT I CUP GULD!!!

Först av allt vill jag bara tacka spelare och ledare i Tullinge som är extremt sportsliga, ett lag som genomför en strålande säsong och som var lika värda som vi att stå som segrare efter finalen. Stolpe stolpe ut och mitt humör hade kanske varit helt annorlunda. Ett Tullinge som alltid spelar fysiskt men ärligt och som jag hade unnat en framgång men där jag hoppas de förstår vilken stabil säsong de genomfört!

Jag kommer med ett längre inlägg imorgon för alldeles strax ska jag, Nellvik och Delshammar njuta av de dubbla gulden (HJ besegrade som sagt Salem) och njuta kvällen låååång. Tack till alla föräldrar, spelare och ledare som jag fått ta del av under säsongen som varit. Det är en ära att få träna killar av den här kalibern och jag unnar de den här framgången efter en strulig säsong.

Det bästa är att jag fått ta hem ett guld åt min modersklubb, Järfälla som alltid har störst del i mitt hjärta!

Ha en trevlig kväll!!

BK/Ulvhag

Björnovic

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


8 svar till MITT I CUP GULD!!!

 1. Anders skriver:

  Grattis..! Bra jobbat Coach..!

  Dessutom.. Ensamma i serieledning.. För vi är Haaaaammarby..

  :)

 2. BK skriver:

  Ett stoooort grattis !!!

 3. Micke S skriver:

  Super grattis Björnen :-) D va / e ni värda!!

 4. Björnovic skriver:

  Tack allihopa:D

 5. Malin E skriver:

  Härligt! Jätte grattis!

 6. Björne skriver:

  VIlken härlig bild – kan inte få nog av att titta på den!

 7. Thomas skriver:

  Grym blogg, ska bli spännande att följa silly i sommar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>