Förlust i seriefinalen mot Karlstad

Hej

Sitter man hemma på kvällskvisten och har samlat tankarna lite efter dagens match mot Karlstad. Vi förlorade hemma, inför 700 åskådare med hela 2-8!! Inte okej, men så var Karlstad riktigt bra idag också. Eller bäst när det gäller som någon vis man sa.

Ah vad ska man säga om matchen. Deras Kongstad hade ju en galen dag när han gjorde fyra mål, tillsammans med bröderna Colling så var det en j*vla fart framåt. Ingen spelare i vårt lag kommer upp i standard i dag, sorgligt men sant. Undertecknad gjorde väl någon räddning här och där, men släpper man sju mål (sista i tom kasse) så kan man aldrig bli godkänd. Nä det är bara att önska Karlstad lycka till i SSL nästa år. Kan ej svara på hur det går för dom, men det har ju hallen, publiken och hyffsat ungt lag.

Nu ska jag äta lite godis och kolla The Office. Varför har ingen tipsat mig om det tidigare!?
//Novakovic, #30

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Lite matcher och så

Hej hej.

Har inte blivit så mkt bloggande det sista, för jag har försökt förstå sambandet mellan varför jag inte går ner i vikt fastän jag äter chips, dip och cola. Men nu är jag tillbaka och tänkte ge er en lite snabbgenomgång av de senaste matcherna.

***
Visby hemma, vinst 8-6

Ah vad ska man säga om Visby. Dom är faktiskt rätt duktiga ändå, de rullar boll otroligt bra och har vassa spelare. Han den där Dargren gjorde 6p mot oss så det måste man ge honom. Synd bara på deras målvakter tycker jag, som faktiskt blandar och ger, precis som en lottorad. Jag vet inte om det är något lag i serien där målvakterna blivit utbytta och ersatta så många gånger som i Visby. Jag kanske har fel, men då många lag filmar matcherna så tror jag väl att det är 4-5 matcher iaf som en målvakt har börjat, sedan har den andra fått komma in. Men jag kan ha fel.
Matchen var jämn iaf hela vägen men vi redde ut stormen och satte 8-6 i tom kasse. Gött

***
Partille borta, vinst 3-2

Det var förra helgen vi mötte Partille och dom kämpar verkligen på. Har fixat in Moses från Frölunda och för folk utanför som inte har så mkt koll så kommer Moses göra nytta där. Till matchen så var det väl rätt jämt men vi hade ganska många i virket(tror fyra bollar i stolpen) men kan aldrig riktigt rycka i från och det står 3-1 ganska länge och Partille får till slut in en boll, men tiden står på 19:52 eller något i sista och de lyckas inte hela vägen.
Partille har det tufft och måste börja plocka poäng nu, det återstår fyra matcher och de har fyra poäng upp till strecket.

***
Skoghall hemma, vinst 6-4.

I helgen mötte vi Skoghalls eller vad dom nu har s eller inte s. De spelade tight och gick på kontring. Som många lag gör. Första perioden fick vi inte in mer än en boll och det slutade med 1-0. I andra så släpper undertecknad en jättelös rullare, ett friläge där gamle Wendel lobbar in bollen (= LoL) och ytterliggare två mål. Men jag räddade en straff så jag nöjer med med andra perioden trots fyra insläppta. Vi sätter ett mål i PP genom Snickarn men ligger under med 2-4 inför sista.

Vi börjar tredje perioden med PP och Dala gör 3-4 på ett snyggt skott, fast löst (som vanligt). Sedan får vi in 4-4 efter en kavalkad av missar. Precis innan detta så sätter faktiskt Skoghalls 3-5, men målet blåses bort för spelare i målområdet. Jag som verkligen borde se om det stämmer såg faktiskt inte (rök!?) men det kan stämma. I alla fall så står det 4-4 och matcher står och väger och så drabbas Skoghall av en avvaktande tvåa. I samband med denna så drar man på sig en 5min utvisning för en rätt hård tackling så Skoghalls ska nu spela Boxplay i 5-3 i 2 min och 5-4 i 3 min. Men när domarna ska göra sig i ordning och blåsa igång så sitter det någon raket på Skoghalls bänk som börjar hetsa om hur mkt pengar som domarna fått betalt för att blåsa åt Lindås håll, så domaren drar upp röda kortet och det blir ännu än 5 minutersutvisning. Så av de sista 6 minuterna får de stackarna spela 5-3 i fem min och sedan sista minuten med en man mindre. Givetvis lyckas vi sätta två bollar till slut, trots att hästen i deras mål var helt galen. F*n han måste varit trött efter sista perioden. Tur det inte var jag som drabbades så, då hade jag behövt trycka i mig dubbelt så mkt chips som jag gjorde när jag kom hem på kvällen. Iaf så vi vann med 6-4 för de hade svårt och skapa när vi hade bollen och de jagade med en man mindre. Men man får hålla sig kall så man slipper sitta i utvisbåset.

***
Nu är det spelledigt till helgen och idag var det också ledigt men jag körde lite gym faktiskt. Det kan man inte tro när man ser min kropp, men så är det :)
Nja asså ibland kanske jag låter lite oseriös men så farligt är det faktiskt inte. Jag är nog lika seriös i mitt lag som alla andra spelare ihop (förutom Estlänningen Josef och Anders Hellgård). De andra killarna däremot, sicka gubbar hahahaha.

Vi hörs. Hej

//Novakovic, #30

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Nytt år nya möjligheter

Hej

Den som följer allsvenskan södra vet att det är otroligt jämt och att alla lag kan slå alla. Efter nyår har vi spelat tre matcher. Vi förlorade borta mot Östra med 5-4, där vi skapade bra med lägen men deras målvakt hade en riktigt bra dag. Sedan förlorade vi hemma mot Växjö med 6-5 och så blir det ibland. Igår slog vi Landskrona borta med 5-4 efter att ha tappat 5-0 till 5-4. Men vad gör man inte för spänningen :)

Nästa helg kommer Visby på besök. Förra matchen slutade 6-7 till oss nere i Visby efter ett massivt tryck från hemmalaget. Men ibland förlorar man även på hemmaplan. Samtidigt åker Växjö upp till Karlstad för match. Deras förra möte slutade 2-12 eller nått sådant, så det finns revansch att kräva för Växjö. Dock har Karlstad spelat galet efter nyår så det blir en mkt intressant drabbning.

Hörs mer i veckan kanske.
//#30

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar

Lindås-Onyx 8-6

Hej!

I helgen mötte vi Onyx. Vi vann med 8-6 men det satt hårt åt. Vi var lite upp och ner i matchen(ledde med 6-1) med det är ju segrarna som räknas.

Så vad ska man säga om Onyx? De har ju tre riktigt vassa spelare i Ekstrand, Callin och Kahlaji. Sen måste jag säga att deras målvakt också var duktig, han räddade flera klara lägen. Till skillnad från undertecknad som mest fick plocka ut bollarna ur målet.. Men tur att man gör mer än motståndarna, det är ju lite det som allt går ut på.

Nu är det jullov och undertecknad kommer under lovet att äta massor av lax. Då blir man fet och kan täcka mer. Jag gillar mest rökt lax. Sen skinka också, fast utan fett på kanterna. Och skånesenap till. Galet. Får se om jag orkar köra fys i vinter, fått ett schema av fystränaren. Men det är massa intervaller och sånt. Jag vill hellre sitta inne o lira xbox. Tur jag har en bra flickvän som tvingar ut mig i löparspåret. Man får inte glömma julmust heller. Fystränaren, Mia, har snackat om massa lightläsk o sånt, men nej nej. Jag kör bara på med äkta julmust.  Helt klart mycket godare tycker jag!!

Nä det får bli en runda box till nu innan jag lägger mig. Hej så länge

// #30

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar

Lindås-Fagerhult 10-5

Förra helgen mötte vi Fagerhult.

vi vann hyffsat enkelt med 10-5 och Rasmus Carlsson smaskade dit 5 bollar.

Här finns målen:
http://vimeo.com/33476468

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Karlstad-Lindås 3-9

Så var det dags för match borta mot serieledarna från Karlstad. Vi hade helgen innan mött Åby hemma och vunnit med 12-3 så formen fick antas vara god. Men som man vet i innebandy kan ju vad som helst hända, speciellt i Allsvenskan Södra där om man inte tar i en match då smäller det direkt..

Hallen ser ut som X3M-arena, men med mindre bucklor i golvet. De kan tydligen lägga tak runt Värnen :) Så det kändes som vi var på hemmaplan, trots att vi aldrig vunnit mot Karlstad.

Matchen startar med att Dala sätter 0-1 på frislag efter fem minuter. Skottet är så löst att undertecknad skulle kunna gå ut i omklädningsrummet, hämta en kebabsåsburk och sedan gå tillbaka till målet. Helt otroligt att den gamla gubben kan göra så många mål så löst som han skjuter, men ibland förstår man sig inte på dagens samhälle. Bollen hade ändå på ett turligt sätt letat sig in i mål och givetvis är det ingen hos oss som klagar. Lite senare köttar Josef Nilsson ner en gubbe i deras lag och vi får spela vårt första boxplay, men utan speciella farligheter. Det var inte det första boxplayet under dagen… Tiden rullar på och efter 9 minuter sätter Tobias Henrysson sitt första mål för dagen, snyggt assisterad av Albin Jansson. Det blir också 0-3 genom en variant på frislag där Oscar Nordin sätter den i tom kasse. Innan pausen gör Tobias sitt andra mål och vi leder med 4-0.
Karlstad då? De försöker men det är lite omständigt med långa bollar ner i hörnen som tyvärr inte ger mkt effekt. De har dock bra rull och hittar i bland några riktigt fina diagonalare, men undertecknad hade för dagen tryckt i sig en stor påse Juleskum innan matchen och då kunde inte isarna som Karlstadspelarn avlossade hitta in under den svällande magen.

Andra perioden börjar bra där Axel Persson gör 5-0. Jag minns inte riktigt målet, men det var väl säkert något finurligt som vanligt. Några minuter senare kontrar vi snyggt in 0-6 och undertecknad är på väg ut till båset för att dricka lite vatten och skrika ”boom boom boom” så att hallen blir hetsad. Men vad händer då? Domarna blåser bort målet (inte direkt utan kanske 3-4 s efter bollen gått in) för en av våra spelare i deras målområde. Om detta är korrekt eller ej struntar jag i att uttala mig om, men hur de agerar senare har jag svårt att köpa.
Nästan alla spelare på bänken är på väg in på planen för att gratta Rasmus Carlsson (tror jag)som var sist på bollen. Tre spelare från Karlstad är på väg in på planen för att byta med den femman som släppt in mål samtidigt som tre har gått mot båset. När domaren blåser ”bort” målet är det säkert, och nu kryddar jag inte, 20 spelare totalt på planen. Minst. Men en vaken Karlstadback lägger upp bollen, på fel plats, slår ett frilägespass som deras forward snyggt sätter. Själv springer jag tillbaka till målet och hinner sätta mig, men fokuset där var inte helt 100 %.
Jag brukar inte nämna domarna, eftersom jag själv dömer, men där var det synd att man inte reflekterade över situationen och antingen tog tekning för ”felaktigt mål” (vilket man egentligen inte behövt göra eftersom det var vi som felade med spelare i målområdet) eller, vad som vart ännu bättre. Blåst tillbaka bollen för att läggas upp rätt. Men men, det blir som det blir. Alla gör vi misstag.
Ni ska se när jag dömer då får vara glad om jag har med mig en riktig pipa till matcherna. Stackars lag… :)

I alla fall så får Karlstad lite momentum och trummar på bra. Victor Selindh gör debut efter två månaders frånvaro och lyckas med konstycket att åka ut för slag när deras spelare håller i Victors klubba. Men men ibland är det bara att gå vidare. Karlstad gör inget mål i PP men sätter lite senare 5-2 på en riktigt kanon i bortre krysset. Där fick de upp ett bra rull och vi hade svårt att hänga med. Men mindre än 1 minut senare sätter Rasmus Carlsson sitter första riktiga mål och vi går till pausvila med 6-2.

Rasmus Carlsson har precis satt 6-2

Tredje perioden börjar helt perfekt med 7-2 redan efter 49 sekunder när Rasmus gör sitt andra mål. Här känns matchen avgjord trots att Karlstad får ytterligare två utvisningar med sig. I mitten av perioden får vi sedan en straff efter att Tobbe dragits ner med öppet mål. Dala stegar fram och sätter sin sjätte eller sjunde straff (vem kommer ihåg sånt ) för året till 8-2. Karlstad får ett tröstmål till 8-3 men Victor Selindh lyckas göra mål i sin debut och matchen slutar 9-3

Sammanfattning:
Ja vad ska man säga. Kändes ju bra att vinna borta mot serieledarna och själva gå upp i ledning. Idag kämpade alla spelarna som djur, men vi låg inte för det på defensiven utan vårdade boll på ett vackert sätt.

Men som jag nämnde tidigare, det är inte speciellt svårt att tappa poäng i denna serie och håller man inte fokus,  ja då blir det garanterat tufft. Till helgen möter vi Fagerhult som vi förlorade mot i premiären. Förlust i helgen och dagens seger spelar ingen som helst roll.
Så nu hoppas jag på en fortsatt bra träningsvecka utan förnedring av ”Challkungen” så att man komma till hallen med huvudet högt.

Väl mött på lördag
// Peter Novakovic #30

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Vinst mot Åby 12-3

I dag skulle vi möta Åby IBK. Nykomlingar i serien som verkligen har spelat bra och fått med sig bra resultat. De låg även före oss i tabellen(med en match mer spelad). Man kan tänka sig som sådant att ingen vet något om hur de spelar, plus att alla matcher i en ny serie är riktigt roliga och därför ger man det där lilla extra. Sen, som jag nämnde, har inte alla lagen koll på deras sätt att lira. De sätter ju press över hela banan så matchen hade alla möjligheter att bli fartfylld och målrik och så blev också fallet.

Vi sätter 1-0 ganska tidigt när Tobias Henrysson sätter ett dragskott från slottet. Lite senare drar Martin Dahlgren backhand i friläge och gör 2-0. Vi spelar nog den bästa perioden i år och Mattias Johansson 3-0 kommer som ett brev på posten. Åby sticker upp och gör 3-1 när våra backar tar samma gubbe av misstag och det blir rent på bortre. Men dagens bästa spelare i Lindås, Johan Borgström smaskar dit 4-1 innan pausvilan och känslan är riktigt bra.

Andra perioden börjar med ett powerplay för oss och Johan Borgström sätter sitt andra mål för dagen efter en riktigt fin upprullning av Åbys box. Men Åby kommer igen och sätter 5-2 i en kontring och även 5-3 i ett vasst powerplay där skottet bombas i bortre krysset. Men inte långt efter deras mål kör Axel Persson en riktigt läcker solorush där han avslutar med att lägga en tunnel på målvakten. Ögongodis för en gammal målvakt, men den skulle givetvis aldrig fungera på mig. Efter detta mål händer inte mer i period två mer än att Åby byter målvakt till en riktigt stor bjässe i målet och att Peter Sallén drar på sig en utvisning.

I tredje perioden sätter vi nästan alla våra chanser vi skapar, samtidigt som Åby inte får in något mål alls. Vi vinner sista perioden med 6-0 och alla målen som görs är riktigt läckra. Åby kör sin grej med att köra hård press, men vi löser det på ett mycket bra sätt. Kan också vara så att vi har många individuellt duktiga spelare som klarar av man-man situationen och på så sätt kan ge ett övertag på en annan del av banan. Slutresultat summeras alltså till 12-3 och vi gjorde verkligen jobbet.

Idag var det många bra spelare, där alla slet och kämpade för att göra mål framåt, men även täppa till bakåt, trots att det blev lite hawaiispel på slutet. Johan ”Bagarn” Borgström gjorde sin klart bästa match för säsongen med 2+3 i statistiken. Kul också för Albin Jansson och Zacharias Carlsson att sätta sina första mål under denna säsong, grattis! Undertecknad måste även ge sig själv ett lite plus i kanten för en godkänd insats i målet, med ett ganska snyggt assistutkast som krydda.

Nu väntar en vecka med förhoppningsvis bra träning där vi på söndag (tror jag) åker upp till Karlstad för att möta just Karlstad i en ren seriefinal. Känns verkligen skönt av vi gav oss själva chansen att få spela en seriefinal genom att vinsten idag. På återseende.

//Peter Novakovic, #30

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Malmö-Lindås 5-4

Sitter man här dagen efter och har förlorat i serien. Det är alltid segt och förlora men vad ska man göra, det är bara att ta nya tag.

Vi mötte Malmö FBC i går och de vann med 5-4. Undertecknad släppte tre mindre okej mål i första, men spelade upp sig i de två sista och kvitterar ut godkänt betyg. Annat kan man säga om utespelarna, som lyckade sätta 4 av 39 skott i mål. Malmö har en mycket bra målvakt, det måste nämnas, men i ärlighetens namn testades han inte jättemycket i denna matchen. Det är ju inte svårt att rädda skott som rullar fram :) Sedan så täckte Malmös spelare mängder med skott och nej det är som någon vis man sa: ”De som gör mest mål vinner” och så enkelt är det.

Det är bara att köra ändå hårdare träning. Åby möter vi hemma på lördag och sedan Karlstad borta om 14 dagar. Ska bli spännande. Ha det gött så länge

//#30

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Vinst 5 denna säsong 4-8 mot Skoghall

Jaha så sitter man här en måndagkväll och har fått fixa mat innan träning. Har ingen aning om var tjejen är, men hon är inte hemma så det innebär att man får fixa maten själv som sagt. Nej nej, det blev inga nudlar eller såna roliga grejer. Nej idag bjöds det på schnitzel med lite tomatsås och fullkornsris. Riktigt bra grejer.

***
Vi spelade match i går och var uppe i Karlstad, eller ska kanske skriva Skoghall, eller hammarlunden eller var det heter. Det ligger där uppe iaf, förbi Karlstad. Den som följer denna blogg såg i mitt senaste inlägg att vi vunnit det senaste matcherna mot Skoghall och igår fortsatte vi på den vägen. Matchen slutade 4-8 efter att Mattias Johansson gjort 3 mål.

En snabb av summering ser ut så här. Skoghall kör sin monsterinnebandy med massa folk i anfallet och det avslutas från massa positioner på planen. Men vi sätter 0-1 på en kontring när en debuterande 17åring som heter Linus Börjesson klipper in en boll på halvvolley. Han e lite rolig den där Linus, ser helt vilsen ut men på planen kan han hitta på både ett och annat. En ”normal” spelare drar inte halvvolley i det läget och därför fick han det målet rätt lätt då jag tycker att målvakten kanske borde vara där. Men men. Vi gör snart 0-2 genom Axel Persson men det målet minns jag inte hur det såg ut, förmodligen var det inte snyggt. Men 0-2 och Skoghall har haft bra med skott och målvakten i Lindås, dvs jag, satt och sov på 5-6 skott i matchen och det ven i båda ribba och stolpar men 0-2 i första perioden till oss.

I andra börjar det med ett skott från halva plan från Wendel i Skoghall. Skottet kommer rakt framifrån, utan någon som täcker mig och det är inte särskilt hårt. Givetvis släpper jag en retur rakt ut, men backarna hinner rinna ut det och får en rejäl utskällning av vår kapten. Detta vara inte enda gången han var på mig i matchen. Efter bara 2 min in i andra sätter Axel Persson sitt andra mål i matchen. Nu med ett skott från sarghörnet, ändå gick den in. Otroligt, men bra för oss och 0-3
Lite senare tror Oskar Nordin att det är Baseboll vi spelar och åker på en tvåa för hög klubba. Nu får SKoghall lira powerplay, men nu kommer jag igång lite i målet och får göra några s.k tv-räddningar. Men det är mest att jag är övertung.
Efter 7 min får vi straff och Martin Dahlgren gör inget misstag, 0-4. Lite senare är det Zacharias Carlsson som glömmer att han har en klubba i handen och tar ett livtag på en i deras lag och så blir det boxplay igen. Men inget mål för Skoghall nu heller. Men målet kommer till slut, 1-4 skott från kanten där jag inte riktigt hinner över på ett direktskott. Men den borde man kanske ta, men man kan ju inte ta allt :) Men det tar inte lång tid innan Mattias Johansson gör sitt första mål och 1-5. Sedan sätter Dahlgren också sitt andra och det står nu 1-6.
Sen kommer nästa roliga situationen. Skoghall skjuter ett skott som jag fångar och Dahlgren sticker på utkast. Jag drar i väg den samtidigt som vår Kapten står och skriker att jag ska släppa den till honom. JAg drar i väg ett grymt utkast och när bollen studsar säger han så här: ”Du, om du får assist på den så slår jag ihjäl dig”. Det är såna kaptener man behöver haha. Som tur var, för mig kanske, missa Dala men vi går till pausvila med 1-6.

I tredje sätter vi tidigt 7-1 återigen genom Mattias Johansson och nu ska egentligen matchen vara över. Nu kommer en orgie av missade frilägen för oss. Skoghall flyttar ju upp, men vi får kontring på kontring på kontring. Ja du förstår säkert. Det var helt otroligt va det missades, men jag måste också ge lite cred till målvakten Skoghall bytte in  i mitten på andra. Han sista period var galen. Mkt bra.
I allafall så gör Skoghall både 2, 3 och 4:e målet sen blev det inga mer och Mattias Johansson sätter sitt tredje i tom kasse och matchen slutar 8-4.

***
Nu är det dags att dra sig till träningen, tänkte se om man kan få lite massage idag av sjukgymnasten, men det är ju 1000000000000 spelare som alltid har så j*vla ont, så om man ska lyckas få massage i detta lag bör man bokat innan jorden skapades. MEn vi hoppas på tur!!

//#30

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Fredag i GBG

Hej alla människor där ute.

Just nu är jag precis hemkommen från lite knegeri på Volvo. Man måste ju dra sitt strå till stacken och dra in cashen till familjen. Annars är det ju bara frugan som knegar loss. Men så är det. Eftersom jag aldrig kommer bli lika bra som Mika Kohonen så får man plugga och jobba vid sidan om innebandyn, allt för att få ekonomin o gå runt :)

***
Vi har haft lite träning denna veckan(som man väl alltid har) och till helgen möter vi Skoghall borta. Jag hatar att spela på söndagar, så otroligt segt. Men vad ska man göra, det är bara att dra på sig kläderna och se rolig ut. Den hallen vi ska spela i är så himla hal, kan vara det halaste jag varit med om. Man glider riktigt mkt, men det borde ju passa mig med tanke på att jag ser ut som en säl i målet.
Skoghall då? Mmm de är lite luriga, har inte lyckas vinna så många matcher i år men inte förlora så många heller. Vi vann borta förra året med 8-4, men de hade mkt chanser fast vi drog det längsta strået. Hemma vann vi med 9-1 tror jag, men då var serien redan ”körd” för 10 av 12 lag så det resultat speglar väl inte så mkt skillnaden mellan lagen.

***
Förra helgen var jag o spelade lite innebandy med Serbiens landslag. Mmmm ni läste rätt, Serbien. Men såå dåliga är dom inte faktiskt. Jag tror att man lätt skulle klara sig i GBG:s Div 2 utan problem…. Om jag står då vill säga :) Annars. Div 3. När jag spelar med juggarna är jag en ”stjärna”. Annat kan man säga i allsvenskan södra.

***
Ska vara barnvakt i kväll. Eller barnvakt, han ville ju komma hit självmant. Det är syrrans pojk som kommer förbi. Vi ska spela Xbox hela natten, så himla flott! Måste ju passa på när tjejen inte är hemma. Skulle visst på afterwork i kväll. Igen! Stanna där har jag sagt till dig så jag kan spela i fred!

***
Nu har jag inte tid att blogga mer, måste ju bränna lite fett innan kvällen är slut. Man kan ju skriva ut allt man tryckt i sig i veckan. Det skulle väl förmodligen bli ”error” på skärmen, genom att man skrev för många ord.

Bea, kebab, pizza, såser, godis, glass choklad….. osv osv….. Listan kan göras lång.
Så jag behåller det för mig själv i stället och hoppas på att allt gött jag ätit gör att jag täcker skotten med sidofläsket.

Boooom!
//   #30

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar