SDF-SM för 17-åringar närmar sig!

Jag får återigen ursäkta för väldigt dålig aktivitet den senaste tiden och som vanligt är förklaringen att tiden försvinner med träningarna och plugget. Men nu när SDF-SM i Umeå ligger och väntar runt hörnet tänkte jag att det vore passande med ett inför-inlägg innehållande trupperna, kommentarer från respektive tränare samt mina egna åsikter och funderingar. Antagligen kommer det att dyka upp under helgen/början av nästa vecka då flicktruppen ännu inte är spikad. Dessutom kommer jag i ett separat inlägg summera H3an samt gå igenom allt ni behöver veta inför slutspurten i de övriga serierna. Arbetshjulet är på väg att börja rulla igen alltså, för full koll är det bara att kolla in på facebooksidan under de närmaste dagarna!

Förresten kommer det tyvärr inte att bli någon liverapportering från SDF-SM i Umeå då jag blivit uttagen som spelare. Men någon slags rapportering kommer det att bli, var så säkra!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!

Om Adrian Persson

Sportfrälst kille på 19 år som bloggar för Innebandymagazinet om innebandyn i Hälsingland!
Det här inlägget postades i SDF-SM i Umeå och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.


2 svar till SDF-SM för 17-åringar närmar sig!

  1. Olle skriver:

    Vad nu då????
    Inte Umeå? Du måste bara vara på plats du kan sova med mig//

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>