Caperiotäby-Dalen

God kväll på er!

Vilken fantastisk match vi fick se i Tibblehallen idag, så underhållande! 8-4 blev slutresultatet till Bohemerna, välförtjänt!

En ganska jämn första period, chanser åt båda hållen men ändå en liiiiiten fördel för Caperiotäby.

Tidigt i andra perioden kvitterar Dalen genom Bodén, 3-3. Caperiotäby får igång ”flowet”, får en ribbträff och jobbar med matchen aktivt. Caperiotäby får straff men Ackevi missar tyvärr men PP i två minuter iallafall. Pressar på bra och Eriksson trycker in den i mål! 4-3! Edlund åker ut för slag, känns sådär men men. Blir lite hett på planen och Ackevi åker ut för hårt spel och Johan Eriksson i Dalen åker ut 2 min för fasthållning. Det är alltså spel 3-4 i 31 sekunder. Klarar sig fint de 31 sekunderna och det spelas 4-4 och jätteytor bildas och Rickie stänker dit både 5-3 och 6-3, med 25 sekunder imellan. Och båda målen såg istortsätt likadana ut, lite utanför slottet står Hyvärinen ensam och kan placera skotten väl.

33 sekunder in i tredje perioden gör Hagberg 7-3 och det känns riktigt bra! Dalen får dock till en del chanser men det känns trots det ändå riktigt bra! Dalen får en utvisning tidigt men klarar den bra, tar TimeOut efter 7 spelade minuter. Får upp pressen men det var inte Dalens dag idag. Får ett sent 7-4 mål med plockad målvakt. Fortsätter ha målvakten på bänken och Hedengran fick tillslut äran att punktera slutresultatet 8-4!

Om man bara ser resultatet så är det ju en överkörning men så var det dock inte, det var inte Dalens dag helt enkelt. Marginalerna på fel sida.

Är så jäkla stolt över Caperiotäby idag, fan va bra ni är! Och visst, det var inget finlirr idag men det var ett riktigt bra jobb på banan idag. Från hela laget. Grym laginsats!

Och förlåt om jag tjatar men Urwäder, vilken back! Och han tillsammans med den andra back-klippan Eriksson, ojoj vad jag älskar det paret! Båda är stora, hårda i kroppen, tvekar inte en sekund på att plocka någon och de fantastiska skotten som dessa killar kan leverera får en ju att smälta! Är defintivt mitt favorit -backpar! Värmer ända in i hjärtat att se dem spela tillsammans!

Och Stensiö visade ju verkligen vad han gick för idag! Kul!!

Och om man ska plocka ut en forward som gav det lilla extra idag så blir det Hyvärinen! Fantastisk, som vanligt. Tre mål går inte att snacka bort!

Även Ramsin var som vanligt, fantastisk!

Under matchen så lyssnar man ju på vad spelarna samt tränarna säger och jag känner mig riktigt nöjd med samspelet mellan Sundbom och Lemker. Sundbom känns det mer som att han står för känslosnacket, humöret på planen osv medan Lemker sköter taktiken mer. Och i TimeOuten så började Lemker prata på en gång och han var så otroligt lugn och oerhört tydlig i sina direktiv, vilket jag tror verkligen behövs i år. Det är många nya grabbar som förvisso har spelat innebandy i större delen av sina liv och har innebandy ända in i ryggmärgen men som fortfarande inte har spelat på den här nivån förut, det är skillnad. Och då är det extra viktigt att man har tydlighet i det man säger. Och Sundbom avslutade timeouten med ordet ödmjukhet. Sen gick de hem med tre poäng! Otroligt roligt att se det här samarbetet, kommer förhopningsvis ge goda resultat, håller tummarna!

Tack för en underbar match. Nu börjar vi tagga inför derbyt, Caperiotäby-AIK! WOPWOP!

Får tyvärr inte in bilderna i datorn så jag få lägga in dem imorgon istället så ni vet, kommer kanske lite mer babbel också, är såå glad efter dagens match!

Ha det bäst! // Cicci

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Funderingar, Matcher, Okategoriserade, SSL. Bokmärk permalänken.


Ett svar till Caperiotäby-Dalen

  1. Malin skriver:

    wiihooo vilken match det var! Hoppar i stolen under hela matchen och ser verkligen fram emot nästa mot AIK ;) grymma Cicci vad jag kommer nöta stolen bredvid dig !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>