Jag slutar blogga och drar iväg med min kvast

… time out domaren

Ni som missade allt från SM finalen, ”Kungen av gladiatorerna, allt om SM finalen …”

Skärtorsdag – dags att dra …

Skärtorsdag …

Jag slutar, jag drar mig tillbaka med min kvast …

Jag kommer att lägga ner denna blogg. Den här veckan är den sista. Anledningarna är flera och jag kommer i nästa blogg förklara varför. Finns mycket spännande att läsa då, så missa inte det. Ni som vill läsa mina alster kan fortfarande göra det i min andra blogg, men den handlar ju inte bara om idrott och innebandy precis, capello.nu blogg …

Kontemplation …

”Vad är det viktigaste i mitt liv …”

”Författaren Martin Ehdin, försöker istället få människor att själva svara på frågan om vad som är det viktigaste i deras liv – och sedan följa den vägen…”

Var och köpte en ny bok idag, passar bra i Blåkulla. En anledning att jag lägger ner är att innebandyn och bloggandet inte hör till en av sakerna just nu som är viktigt i mitt liv, vilket många verkar tro. Jag satte upp mål när jag började blogga och uppnådde dem med råge. Har vissa dager haft tusentals läsare och en hög lägsta nivå varje dag, och fått otroligt mycket positivt, TACK för det, och uppskattar alla som läser. Jag går alltid vidare i  mitt liv och stannar inte kvar bara för att det går bra och är bekvämt, jag slutar på topp, med RMA – Rätt Mental Attityd …

Tyvärr fick jag också många negativa svar, och ganska bedrövliga beteenden. Jag hade hoppats annat, men sanningen avslöjades obarmhärtigt. Så en del kan nu glädjas att ni slipper mig. Men det är absolut inte anledningen till att jag slutar. Men mer om det och mycket annat senare. Bloggandet har varit kul, och gett mycket, men var sak har sin tid. Återkommer som sagt …

XXXX

Hoppas alla får en härlig påsk, och snälla skjut inte ner mig och min kvast om ni ser mig komma flygandes förbi er … :-)

ciao capello

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Capello filosoferar, personligt vardag. Bokmärk permalänken.


3 svar till Jag slutar blogga och drar iväg med min kvast

 1. Utveckling skapas av Vinnare... skriver:

  Respekt till dig Rune som vågar stå för dina åsikter och framföra sanningarna inom Svensk innebandy. Enda bloggen som inte sitter i samma sandlåda där grupptryck,egen bekräftelse, svågerpolitik och inavel styr ändå upp till så kallad Elit nivå inom dam och herr innebandy. RMA kan lika gärna stå för Runes mentala attityd, för många en alltför hård sanning att nå framgång. Allt för många verkar tro att rätt väg till framgång är FMA , felaktig mental attityd där självbekräftelse och svågerpolitik styr, där man saknar den viktigaste pusselbiten för framgång, Ödmjukheten inför sina egna kunskaper.
  Trevlig Påsk Rune och tack för tiden som varit och lycka till med framtida projekt.

  • capello skriver:

   Hej, tack det värmer …
   Runes mentala attityd – like it, inte tänkt så, bra … :-)
   Ha en riktigt bra påsk själv …
   ciao

 2. Pingback: Vad är meningen med livet | Time Out:Capello

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>