Blandat

Fredag här igen, har kommit på att det är typ fredagar jag har tid att skriva. Just nu för tillfället i alla fall. Det är mycket nu! Emma håller på och flyttar in lite grejer, så det är fix och trix, städ och matlagning på den fria tiden jag har. Men jag gillar det!

EM-lottning ikväll – Hoppas Sverige hamnar i nån sorts ”dödensgrupp

Brasilianska mästerskapen i innebandy, häftigt! Om de är något jag skulle vilja göra är det att få åka utomlands till något land där inte innebandyn finns liksom och visa dem hur det funkar, det hade vart coolt! Det vanns av ”Super Patos”, coolt namn!

Jag längtar tills matchen mot Helsingborg. Längesen vi spelade hemma.

trevlig fredag

#13

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Upptagen

Tid över, då låter jag min hjärna försöka komma på lite att skriva. Har inte haft någon speciell vecka. Likadant som vanligt.. Jobb, träna och sova.. Det är det man hinner med, inte speciellt glamoröst men jag klagar ändå inte.

Snacket går efter 4-14 segern till oss mot Täby. Alltid lika kul att se olika personers reaktioner, inget att lägga fokus på men ändå spännande att höra..

Ronaldinho agerar skådis. Onani film.. Inte sett den själv, men den nämns ju på alla webbsidor så säkert bra. 5/5 av dom som sett den?

Zlatan snacket var igång i veckan med. Skräll. Han var bra, men Milan förlora.

Johan Anderson har gjort över 500 poäng i superligan. Sjukt bra. Jag har nog inte ens gjort 500 poäng om man räknar med alla matcher med JIKs alla lag, p90 laget i Köping, distriktslag och så vidare… Nej, inte ens om man räknar med alla träningar! SJUKT mycket!

Nej, fredagkväll.. ska gå och kolla Veronica Maggio, trevligt. Sen blir det sova tidigt.

Match mot Falun imorgon.

#13

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

En veckas frånvaro

Okej, en vecka har gått sen jag bloggade sist. De får duga ändå…

Matchen mot Pixbo var sådär, tycker vi står upp bra men pixbo är ett riktigt bra gäng. Finns inte så mycket att säga om matchen, ni som läser här såg väl troligtvis matchen och har era åsikter om den.

Nu väntas Täby borta imorgon. Bra uppladdning med att grannen har fest.. Öronpropparna framme.

Städat, diskat, handlat, tvättat… Så har min kväll sett ut. Kul! Dock har fotbollen varit på i bakgrunden hela tiden.

Sjuk miss i NHL från Craig Smith, Nashville. Den lär han ju försöka glömma, men den kommer alltid att finnas på tuben i vilket fall, synd!

Nu måste ja sova. Ses imorgon i hallen, inte du farsan. Hare fint i Kina!

Heja JIK!

#13

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Farsdag, Timeout och Tvmatch

Farsdag var ju igår, min pappa är en stolt JIK supporter och min största supporter.
Om man tar bilen och åker på vägarna från Jönköping via Danmark, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Serbien, Bulgarien, Turkiet, Iran, Pakistan, Indien så kommer man till Bangladesh(Söder om Kina) och då har man åkt lika långt som min Pappa åkte på mina matcher förra säsongen i allsvenskan. 10900 km. 20 av 22 matcher.
Eller fågelvägen Jönköping till Indonesien.
Min bästa granne Eva här i Köping, som jag vet följer den här var med på Timeout igår på tv4. Riktigt bra var du!!
Nu väntas match mot Pixbo på tv4sport klockan 19.15, den får absolut inte missas!
Måste kila, bilen rullar mot Göteborg nu från Köping, syster och Emma ska ju shoppa innan matchen…
#13
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentar

Äntligen måndag

Måndagen på jobbet avklarat, alltid lika skönt! Träning ikväll väntar och då det förhoppningsvis är fotboll som uppvärmning, då ska de äldre få smaka på oss yngre talanger. Har väl vunnit de sista matcherna ganska solklart. Ikväll skall någon få köpa korv på läktaren.

Skön vecka väntar. Jag och Emma åker hem till mina föräldrar i Köping på fredag, där det blir att känna lugnet och träna lite innan det är dags för JIKs och superligans första tvmatch för iår! Den får ni inte missa!

Helgen som var blev mycket lugn och trevlig. Fredagen kände jag lugnet hemma och på lördagen kom mina föräldrar ner. Blev att gå på stan och äta gott. Kvällen blev det trevligheter med gubbar ifrån laget. Jag har även hunnit med att se min första demonstration. Mot päls, då kan man bocka av det från listan!

#13

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Skönt, äntligen fredag. Efter att ha jobbat fram till klockan 15 kommit hem suttit i soffan och spelat FIFA tills nu, ringer Emma och säger att hon kommer hem idag. Om 1h 30min. Jag som trodde hon skulle komma imorgon.. Åhfan, jag som inte diskat, städat, lagat mat eller plockat undan hennes kläder?!

Men först ska Henrik Olofsson komma förbi och hälsa på, kul att få träffa den nallebjörnen!
Landslagsuppehåll, då passar JIK på att spela uppvisningsmatch mot ett allstar team lag från Vrigstad, ska dock inte spela. Skavanker och min familj hindrar mig.
Förövrigt så verkar Zlatans bok ”Jag är Zlatan Ibrahimovic” vara störtskön. Den killen är ju i en klass för sig.

Hade gärna sett att en sån person som Greger Andersson skriva en bok, han är lite lik Zlatan. Självförtroende, spelat i intressanta klubbar, många historier. Skriv en bok!! Tror det hade varit en intressant läsning! Han tjatade på mig i torsdags att jag måste säga att det var han som kom på namnet på bloggen. Visst, du kan la få lite mediatid här med. Det var du!

#13

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Tester som vi alla..

Ogillar..

Vi körde tester igår, vilket betyder ångest för Beeptestet.. Det är verkligen inget jag gillar att göra, men man är ju illa tvungen… Lovar förbättring tills nästa gång. Kan inte lova att ja kommer att vara nära Andreas Nordh på något test men man kan ju försöka.

Hämtade ut min nya bil igår. Dock så fick jag mig en funderare, vad ska jag tanka? Vet ju inte va bilen går på?! Så jag ställde mig och luktade i tanken och de luktade bensin iallafall? Har ännu inte vågat tanka..

Nu är det ju landslagsuppehåll, kändes rätt skönt då jag känner att vila är behövligt just nu. Jag måste passa på att hylla och säga grattis till landslagsplatsen Sebastian Palmqvist från Mullsjö. Detta pågrund av att han är tillsammans med min lillasyster och är ifrån Köping, Lycka till de är du värd (för att du står ut med min syster)!!

Ska ner och träna nu snart, får väl se vad det är som bjuds på träningen idag.. fotboll hoppas man ju alltid på, men får väl se hur de blir med det.

#13

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Blogga

Har nu blivit tvingad att börja blogga, då jag är varken en bra skrivare eller tänkare men jag ger det ett försök..

Varför namnet ”en annan del av JönKöping”? Pågrund av att jag kommer från Köping men bor och spelar i Jönköping.

Jag gick på Mullsjögymnasiet 06-09 men spelade i JIK, vilket jag är mer än nöjd över. Är glad över att jag inte någon gång tagit på mig den blåa tröjan trots påtryckningar.

Annars då så spelar jag ju i JIK fortfarande vilket jag gjort sen 2006, spelar back,  jobbar på lager och kollar på all fotboll jag hinner med. Har en flickvän som är sjukt bra och hon är grym på att laga mat, städa och diska (?), det är jag som står för hela den biten… Då kan man väl säga att jag även är hemmafru…

Sen ska jag ju försöka få med lite innebandy här med.. JIK har ju inför i år skrivit på för Unihoc, tummen upp för det! Derbyt mot Mullsjö blev det ett oavgjort resultat med suddenvinst för oss, Viktigt! Jag själv blev bra ”hånad” av ”Blue Farmers” men när man sedan mötte två av ”klackledarna” i min trappuppgång så var de mest ursäkter till varför ramsorna var som det var. Oerhört kul! ;)

#13

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar