Hammarby Handen – IBK Alba

IBK Alba har tippat sig själv på en sjunde plats i årets upplaga av Allsvenskan, samtidigt har dom tippat sitt motstånd i premiärmatchen som trea. Jag hoppas att grabbarna åker dit med en helt annan inställning än att dom ska vara ett sämre lag än Hammarby Handen.

Själv är jag Bajare, men hjärtat slår allt för hårt för IBK Alba, så jag hoppas verkligen på en trepoängare i premiären.

Vad tror ni? Vilka vinner?

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar

Starting up…

Hej och Välkommen till IBK Alba’s Inofficiella blogg. Här kommer du att kunna läsa om i stort sett _ALLT!_.

Det kommer vara lite förtugg inför matcherna (lite extra inför dom stora matcherna). Det kommer vara eftersnack och heta debatter (hoppas jag).

Jag som skriver är född och uppvuxen i den vitblåa staden Sandviken och har fram tills denna säsong varit en del av IBK Alba. Då jag nu flyttat söderut så kommer jag att driva denna Inofficiella Fanblogg! Jag kommer att försöka hålla en bra dialog med både spelare och tränare i IBK Alba för att ha något vettigt att skriva om.

//
Johan Ågren

På återseende,
MR. X

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar