Bra start på sommaren… Eller..??

Längesen jag bloggade nu men har haft lite annat för mej. På midsommarafton, på Gotland, fick jag jätte ont i magen. Smärtan gav inte efter utan blev värre så efter några timmar så åkte jag och mamma till akuten. Efter många tester så trodde de att det var den värdelösa blindtarmen som bråkade. Jag fick sova kvar och dagen efter opererade de bort den. Det var hemskt. Jag hade så sjukt ont….. Sån tur va så var den inte sprucken så jag kunde åka med familjen hem på söndagen. En helt värdelös Gotlandsvistelse skulle jag kunna säga. Jag mådde jätte dåligt men blev bättre efter några dagar. Sen började jag må dåligt igen, fick feber och magen var helt svullen. Vi åkte till doktorn som konstaterade att jag hade fått en infektion i magen. Fick penicillin men mådde så sjukt dåligt. Trodde nästan att jag skulle dö. Hade feber från lördagen till torsdagen, frös eller var tokvarm. Eftersom febern inte försvann och jag mådde skit så åkte vi till Akademiska sjukhuset. Efter massa tester så kom de fram till att jag hade en jätte stor infektion i magen och var tvungen att läggas in och få antibiotika intravenöst. Jag kom dit på onsdagen, fick inte ens dricka på ett dygn, sen enbart flytande kost i två dagar, soppa i alla dess former. När febern väl lagt sig fick jag äta. I 6 dygn var jag inlagd. Helt sjukt värdelöst. Härliga familjen kom o hälsade på, hade med sig godsaker som frukt, nötter, ramlösa, riskakor och mörkchoklad (they know me). Sjukt jobbigt när jag inte fick äta bara =) Fick låna Viktors dator med en massa filmer, hade jag inte haft den hade jag blivit knäpp. I måndags blev jag utskriven och äter nu två olika penicillin i 10 dagar. Vilken härlig start på sommaren…. =( Jag har tappat massa vikt, och då enbart muskler så klart eftersom jag inte kunnat röra på mej eller ätit ordentligt. Men det värsta är att jag inte har tränat på snart 4 veckor(!!!!!!) För mej är det en evighet. Det gör ont i mitt hjärta. Jag ÄR träning….. Jag bryter nästan ihop av bara tanken. Men jag måste vila nu. Vill inte bli dålig igen. Ska på återbesök på onsdag och jag hoppas att doktorn säger att jag kan köra igång igen då, håll tummarna för mej, please…. Jag ska till Gotland igen v 30-31 och då måste jag må bra. Jag får helt enkelt ta tag i träningen när jag kommer hem därifrån…. Jag har ju egentligen inte bråttom, utan det är mest jobbigt psykiskt. Man ska väl leva som man lär, har jag hört =)

Jag har inte kunnat träna grabbarna som jag vill pga detta men har fått tillbaka energi de senaste dagarna så jag har varit med dem någon gång iaf, sjukt kul för jag har verkligen saknat det. Ska försöka hinna med lite med dem denna vecka också. Fick ett sms av lillebror när jag låg på sjukhuset att han saknade mej vid sidan av sig när han tränade. Det värmde mitt hjärta =) Så nu vill jag bra bli 100% bra så jag kan träna med dem, och själv så klart =)

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentar

Styrka och explosivitet

Efter en helg med massa träning, både för mej och för Storvreta dam och herr, är jag helt slut. Tur att det blir en liten minisemester på Gotland med familjen onsdag till söndag, som jag längtar. =)

Jag och kollegan Emma inför Bodycombat releasen på lördagen =)

Cirkelträning med Storvreta dam på lördagen.

Jag o mamma på stranden utanför våran stuga på Gotland

Nu blir det snart en sväng till gymmet för att lägga upp ett pass för några i Storvreta Dam, sen gymma med Drews, ha en spinning och core klass och avslutar sen kvällen med träning för Storvreta Dam, löpning och bål står på agendan…… Träning träning träning, that´s life =)

***************

För att bli snabb krävs olika egenskaper, så som explosivitet, styrka, spänst, rörlighet och teknik. Styrka och explosivitet är två viktiga egenskaper att inneha när man spelar innebandy och dessa två kan lätt kombineras.

Att lyfta tungt gör dig stark! Rätt logiskt tycker jag. Du kommer aldrig bli stark genom att köra 20 repetitioner på lätta vikter. Genom tung styrketräning (1-8 repetioner) tvingar du kroppen att koppla in och träna de snabba muskelfibrerna, vilka gör att du blir stark, snabb och explosiv. Det som är viktigt att ha i åtanke är att tung styrketräning en skaderisk. Styrkan i muskeln ökar snabbare än tåligheten i senor och fästen. Att köra styrketräning med låg belastning och många repetitioner stimerar tillväxt i senor och fästen och stärker dessa. Så kom därför ihåg att lägga in lätta styrketräningsperioder och periodisera träningen.

Det man bör prioritera i träningen är såklart ben eftersom det är de som ska ge dig fart, men en stabil bål är också ett måste för att du ska kunna hålla rätt teknik under de tunga träningsutförandena samt för att kunna utföra snabba vändningar i innebandy.

Hur stark och explosiv du är handlar om hur snabbt nervsystemet kan koppla in så många muskelfibrer som möjligt under kortast tid. Explosivitet är just förmågan att utveckla så mycket kraft som möjligt under så kort tid som möjligt. Vid tunga lyft tränar du upp denna förmåga. Ju tyngre vikt du ska lyfta desto högre blir kraven på samtida aktivering av muskelfibrerna. Tänk att starten vid varje repetition ska utföras så med så mycket kraft och explosivitet som möjligt vilket gör att fler motoriska enheter tvingas aktiveras. För att utveckla din explosivitet och spänst bör du kombinera tung styrketräning och förmågan att utveckla kraft, med förmågan att utveckla hög rörelsehastighet. genom t.ex. styrketräning med låg belastning eller hopp. Spänstträning, t ex hopp med kort markkontakt (plyometrisk träning), innebär en extremt hög belastning på leder, ligament och muskelsenor, vilket man bör ha i åtanke. Tex häckhopp utan extra belastning kan innebära en belastning på 8 ggr din kroppsvikt i landnings-avstampsfasen. Därför räcker enbart kroppsvikt, eller några enstaka kilo, vid hopp. Håll koll på tekniken!! Spänn mage och landa mjukt!

Vid träning för ökad styrka, explosivitet eller ökad rörelsehastighet, är det viktigt att ha lång vila mellan seten, mellan 1-5 min. Du ska inte känna dig trött vid nästa set utan du ska kunna orka ”trycka max” i varje set. T.ex när man går ner i knäböj försöker man sedan skjuta sig upp så snabbt som möjligt. Allt beror på övning, tid under belastning, muskel, syfte och din träningsgrad. Det man kan ha som mall vid spänst och snabbhetsträning är att vilan ska vara 8-10 gånger längre än tiden under belastning.

Det är viktigt att komma ihåg är att man aldrig kan gå direkt från otränad till ett sådant här upplägg. En grundträningsperiod där man tränar med lättare vikter och mera upprepningar för att få upp grundstyrkan bör läggas in innan. Efter hand ökar man vikterna och minskar på upprepningarna. Har man inte tillgång till gym är sprinta ca 40 m uppför en backe och vila några minuter mellan loppen en bra övning för att öka explosiviteten och styrkan.

Kör hårt, ta hjälp av någon som kan om det behövs och lycka till….=) /Frida

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Publicerat i Fys | Lämna en kommentar

En kedja är inte starkare än dess svagaste länk

Ledig idag!! Kunde inte kommit lägligare. Jobbar hela helgen så ska passa på att åka ut till mamma och pappa och glassa vid poolen idag tänkte jag. Måste ju behålla brännan från Sicilien =P Men först ska jag ha en GRITstrength klass som jag ska filma för att få licens. Jag är sjukt nervös men det är mina vänner som ska vara med och köra klassen så jag kommer känna mej trygg.

*************

Juni och det är full fart. I måndags blev de ju lite träning med Drews, fokus överkropp. Han slet på bra och är alltid lika fokuserad och målinriktad med sin träning vilket gör det jätte roligt och lätt för mej =) Sen var det dags för årets första träning för mig med Storvreta dam. Det var ett gäng på nästan 30 st, jätte roligt. Eftersom många av dem tog studenten igår är det uppehåll med träningar med laget tills på måndag och därför tyckte jag att det var lika bra att dra igång hårt på en gång, alltså ingen mjukstart. =) Det var jätte roligt, hoppas de också tyckte det =)

Sen i tisdags var det dags att slänga sig på tåget efter jobbet för en sväng till Stockholm igen och Tungelsta grabbarna. Vi körde fokus styrka. Första gången jag träffade dem vart ju ett lugnt pass med denna gång var jag inte lika ”snäll” utan de fick smaka på fyshitler =P. Men de kriga på bra, även om jag fick hoppa in och köra tillsammans med någon här och var för att pusha fram dem.

I lagidrotter finns det alltid de som är lite slöare och lite latare. De lever på att de är en lagidrott och har inte riktigt förstått att det är den individuella prestationen som avgör hur det går för laget. Att alla måste dra sitt strå till stacken. Det är ju DU som måste kämpa på för att DU ska lyckas. Vill du bli bäst så måste du kämpa!!! Ingen kan göra det åt dig bara du. Så bit ihop, kämpa, se målet och bara kör. Jag sa till grabbarna att de får skrika, gråta, hata mej, så länge de gör sitt bästa. Det finns inga genvägar. De som har lyckats är de som har grisat sig igenom timmar av träning och har en vilja av stål. De har gett sig fan på att de ska lyckas och ingen/inget ska få stoppa dem. Kolla på Zlatan t.ex. Han har inte haft det lätt men han hade viljan och bestämde sig för att han skulle bli bäst. Så ta vara på försäsongen nu! Kämpa vare träning, gör det bästa du kan! Pusha och pressa dina lagkompisar och kämpa igenom denna härliga tid tillsammans.

”En kedja är inte starkare än dess svagaste länk”

Försäsong

SM-guld (Foto av Mikael Malmgren)

Var vill du…??? /Frida

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Publicerat i Okategoriserade | 3 kommentar

Massa träning blir det

Jag har haft en mycket bra helg med massa träning, både för egen del och för andra. I fredags körde jag ett spinningpass med Storvreta herr. Inte jätte stor uppslutning men en stark trupp, och Binge var också med =) Det var super kul att få skrika på och puscha dem. De verkade vara nöjda och jag ser fram emot nästa tillfälle.

I lördags var jag i Stockholm på GRITstrength kvartal. Det är en gruppträningsklass jag har som är sjukt jobbig. Nu är det en ny release på G och jag är ärligt talat lite rädd för att träna in den för den är så fruktansvärt jobbig =) Det blir en utmaning för mej men framförallt för deltagarna. Där kommer jag behöva pusha och pressa de ordentligt, ska bli kul!

Idag har jag varit i Stockholm igen, men hos Tungelsta grabbarna. Det var första gången jag träffade dem. Det blev ett hyfsat lugnt pass med fokus på teknik för att veta var vi står nu och vad jag har att jobba med. På tisdag är det dags igen och då blir det inte lika lugnt. =P Jag tycker det är fantastiskt att de har möjlighet att anställa mej, och även två andra personer, för att få de optimala förutsättningarna för grabbarna att utvecklas. Tänk om fler skulle ha det, var bra det skulle vara =) Jag blev iaf jätte imponerad av hur bra koll de hade på kroppen och tekniken trots att de är 14-15 år. Det här kan bli bra och jag ser fram emot att följa deras utveckling.

Imorgon är det en ganska galen dag! Efter lite jobb blir det träning med Jakob Drews innan jag har en spinning och coreklass sen blir det direkt till Röbo och köra cirkelfys med Storvreta dam. Juni blir ganska galen, men jag älskar ju detta och kan inte göra annat än att njuta =)

Så nu blir det sängen så jag orkar med morgondagen!! Träna på…/Frida

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Publicerat i Fys, Okategoriserade | Lämna en kommentar

Sicilien och specifitetsprincipen

Hemma igen i vardagen. Vi hade det sjukt bra, men tiden går så fort när man är iväg sådär…. =/
Nästan hela klanen på vulkanen Etna

Nea och Martin på 3300 m höjd på Etna

På marknad

Hela syskonskaran i poolen

Viktor i en gränd i Taormina

Jag latar mej på däck på bårresan

Thea och Viktor hissar flagg på båtresan

Mysigt, jag och lillasyster Nea

En annorlunda och helt fantastisk båtresa

Underbara Italien

Systrarna Klintsten

Jag och Viktor leker i vågorna, sjukt kul!!

Bästa mamma och pappa <3

*************

Dax för lite träningstips.
Vare sig du är målvakt, back, center eller forward så är det otroligt viktigt att vara stark som innebandyspelare. Som vid all träning gäller specifitetsprincipen – du blir bra på det du tränar. Detta är något som är otroligt viktigt att ha i åtanke när man träningsplanerar. Utgå från rörelsemönstret i idrotten, t.ex. vilka muskler behöver vara starka, explosiva vs uthålliga. Att sitta och köra t.ex. benspark ger inte så mycket för innebandyspelare. Du tränar enbart framsidlår och vad du än gör i vardagen eller idrotten kommer du ALDRIG använda enbart framsidalår. Tänk på kroppen som en kedja. Det du gör med höger fot och ben börjar redan från vänster arm och axel. Om det är något som är viktigt för att bli en bra innebandyspelare är det att kunna utföra snabba riktningsändringar samt snabba reaktioner. Hela kroppen samarbetar så du ska kunna reagera så snabbt som möjligt. Mitt på kroppen sitter bålen som är en kraftöverförare mellan över- och underkropp. Därför är det inte bara viktigt att vara stark och explosiv i benen utan också i bålen som innebandyspelare. Plankan är en vanlig övningsom många kör. Det man bör tänka på är att statisk träning gör att du blir stark i just precis den vinkeln du står i, inte 1 grad upp eller ner, dsamma gäller när man står i jägarställning 90 grader mot en vägg. Och i innebandy jobbar du aldrig statiskt, varför då träna statisk träning? Det finns variationer på plankan som däremot är bra, de med rörelse i, t.ex. lyfta armar/ben eller förflyttning. För då kopplar du in musklerfibrerna för att hålla balansen och de små fina, och otroligt viktiga, musklerna djupt inne i magen och kring ryggraden. Hur jobbar du som innebandyspelare, som utespelare eller målvakt? Utför styrketräningen idrottslikt. Se till att jobba med kroppen som en kedja så musklerna och nervsystemet lär sig sammarbeta vilket kommer göra dig till en bättre innebandyspelare.

Var smart =)…. /Frida

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Publicerat i Fys | 1 kommentar

Innebandyfys

Sommaren närmar sig med stormsteg, jag hinner inte med känner jag. Varit så mycket jobb att jag inte hunnit reflektera över det. Men jag älskart =D Och i kväll drar klanen Klintsten och co till Sicilien för att fira pappas 60- och min 30-årsdag (när blev jag så gammal?? =S) Ska bli fantastiskt skönt att åka iväg och ladda batterierna!! Träningskläderna åker givetvis med! Det finns en tennisbana på hotellet där jag tänkte spöa Viktor, farsan och min storasysters kille =P

Sen när jag kommer hem drar det igång ordentligt. Förutom mitt ”vanliga” jobb på SATS blir det massa innebandyfys =D Jag kommer köra några pass med Storvreta herrlag, lite extra med Viktor och några till, Storvreta damlag 3 gånger i veckan och sen ett pojklag födda 98 i Stockholm, Tungelsta. Fritid kommer det inte finnas mycket av i juni men jag älskar ju detta så det är bara kul! Sen när de har uppehåll från lagträningarna och kör egen träning blir det mindre med Storvreta dam och Tungelsta men desto mer med Viktor och co =D

Det som känns extra kul denna sommar är just att det kommer vara sådan otroligt stor skillnad i träningar mellan de olika lagen, det ska bli kul att köra med tjejer igen och ungdomar i puberteten vilka är sjukt träningsbara och där jag kan vara med och påverka jätte mycket. Jag kommer ha en toppen sommar på träningsfronten. Det är tur att jag har massa klasser så jag hinner träna själv vilket brukar bli lidande när man jobbar så mycket, men några pass ska jag förhoppningsvis kunna klämma in. det som är skönt med sommaren är att det är lätt att smyga in träningen i vardagen genom att vara ute och leka =)

Ha en skön träningsvecka!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Fyshitler is back! =D

Nu är det dags att börja blogga igen efter ett väldigt långt uppehåll. Jag hade ingen motivation och glömde helt enkelt bort det. Men nu är det som sagt dags =D

Säsongen 2012-2013 slutade ju inte som jag hade hoppats. Men Falun förtjäna ett guld så det var ju roligt för dem. Det kanske var bra för Storvreta, de blir nog bara hungrigare att vinna nästa år =P

Och nu börjar det roliga, enligt mig iaf, försäsongsträningen =D yeah! Förra sommaren var ju jag på Gotland hela sommaren och kunde inte köra något med grabbarna, sjukt tråkigt. Men denna sommar är jag hemma i Uppsala och hoppas på att få ”piska” dem massa!

Det har redan börjat lite med Viktor och Wiktor Bladh, de har kommit och kört med mig på gymmet några gånger. Hoppas på att fler ska ansluta snart. Sen har jag några andra uppdrag på G som jag ser fram emot. Kommer bli en sommar med massa träning, fyshitler myser =)

To be continued…..

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentar

VM och massa snö

VM är igång, yeah! Eller träningsmatcherna inför VM kanske man kan säga. Att vinna med 3-14 och 2-33 känns ju inte direkt som ett VM. Tycker det är lite tråkigt och jag förstår att folk klagar på innebandyn när det är så stor skillnad mellan nationerna. Jag längtar till semi och finalen, och att få se dem på plats gör ju inte saken sämre :P

Jag tycker det är lite synd om Viktor och Patrik dessa matcher. Det är inte lätt för dem att komma in i matchen när de får ett skott på sig ungefär var 5:e minut. Inte heller lätt att hålla skärpan och koncentrationen uppe. Håll ut, snart är de semi och final :D

Måste bara säga att jag älskar den här videon som Alan Pons gjorde med Viktor och Patrik, hahaha, den är underbar!! :D

******

Förra veckan fyllde minstingen i familjen 24 år. Hans fina flickvän sa att de skulle ut och äta. När de kom dit hade hon fixat så vi i familjen och hans vänner, totalt 18 pers, satt på restaurangen när de kom. Det blev sjukt lyckat och han hade inte en aning :) Bra jobb Sofia :) hela gänget :)

******

Han kan vara rätt söt min lillebror (händer inte så ofta så gäller att ta vara på de tillfällerna ;) )
Kolla hans baksida på hjälmen <3 (nu ser man ju bara Nea, Thea och pappa, men mamma, Sia och Frida står med där också :) )

******

Jag älskar att snön har kommit till Uppsala!!! Jag hann till och med göra massa saker som man säger at man ska göra under vintern på en och samma helg. Åka tefat i tipptoppen i Storvreta, göra snöängel och åka längdskidor. Sjukt nöjd över det ;) Tack Nea för en sjukt kul kväll. Blev en kraschlandning för mig, sista bilden, men de bjuder jag på :P

******

Jag ligger hemma på soffan idag och mår sådär. Hoppas ioförsig att min förkylning bryter ut ordentligt nu så jag kan få bli frisk och träna ordentligt igen. Kan ha varit den där längdskidturen kanske….

******

Betyder det att jag och pappa var Sveriges bästa hejaklack under VM 2010 i Finland eftersom vi är med i reklamen för VM 2012 som går på TV4sport?? :P Jag väljer att tolka det så. Nu har vi lite att leva upp till i Zürich papsen :D

Nu ska jag ta en stor kopp te, krypa ner under filten, sätta på en film och tycka synd om mig själv… :) /Frida

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar

Inspirerad, tack!!!

Blir dåligt med inlägg nuförtiden. Jag har inte haft den rätta motivationen eller inspirationen´….. Jag har haft en förbannad förkylning som inte brutit ut i över 5 veckor nu. Den ligger där och ”fiser”. Jag har försökt vila, jag har försökt träna hårt, men det har varken blivit bättre eller sämre. Jag håller på att bli tokig. Det är så jobbigt. Jag vill bara träna hårt och svettas mycket. Jag har inte tid och lust att vänta på att den kanske ska bryta ut. Suck!!! (Tycker synd om mej själv ;) ) Så imorn ska jag försöka träna för att se vad som händer…..
Lycklig efter ett svettigt crosstraining pass med underbara Lisa och Jenny :)

Att jobba med träning är otroligt givande. Jag älskar det. Att kunna motivera någon, speciellt någon som kanske inte är den mest vältränade eller någon som väger lite för mycket. Att kunna pusha dem till att pressa sig lite hårdare, utifrån sina förutsättningar, är otroligt inspirerande för mig. Jag blir så glad när jag ser någon tok köra!!! Älskart!!! :D
Att sedan kunna inspirera någon genom att skriva inlägg i en blogg är också fantastiskt. Jag fick en kommentar på ett inlägg som berörde mig otroligt mycket. En tjej som älskade och levde innebandy berättade att 2005, när hon var 17 år, opererade hon bort en tumör i levern. Något gick fel under operationen vilket gjorde att hon blev förlamad i benen. Chansen att hon skulle kunna gå igen var 50/50. Hon var envis och gav sig fan på att hon skulle tillbaka till innebandyn och körde hårt med rehaben. Två år efter operationen säger hennes läkare att hon troligtvis aldrig kommer kunna springa igen. Hon blev så klart jätte ledsen men bestämde sig för att hon visst skulle det. Efter mängder av träning och en stor beslutsamhet åkte hon 2011 och provtränade för en innebandyklubb, och nu spelar hon för andra året och i den division hon spelade i innan hon blev sjuk!!! Jag blir så otroligt glad, inspirerad och rörd över att en person kan trotsa allt och genom sin envishet och vilja komma tillbaka till det som betyder mest för han/hon. Tack för att du delade med dig av din berättelse och tack för att för att jag kunde inspirera dig till att fortsätta träna och kämpa!!

Jag blir så arg när jag hör en läkare krossa en flickas dröm. Och jag blir så otroligt glad över att hon kan skita i det läkaren säger och lyssna på sig själv istället. Tänk så många som lägger ner för att de litar på att läkaren vet bäst. Tro på dig själv! Skit i vad andra säger! Gör det DU kan för att nå DITT mål! En stark vilja och beslutsamhet kan göra under. Mitt tips är KÖR BA!!!

Nu har jag, mamma och pappa bokat resa ned till Schweiz och innebandy VM :D Ska bli otroligt roligt!! Jag tänkte nästan åka ner själv om mamma och pappa inte hade hängt med. Kan ju inte missa Viktor i VM :D Jag och lillasyster Nea hejar på lillebror :)

Och tack för de fina kommentarerna och mailen jag får, de får mig inspirerad till att fortsätta skriva, kärlek till er <3
Kämpa, kör ba!!!…../Frida

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Publicerat i Mentalt | Lämna en kommentar

SSL premiär

Hösten är i full gång. SSL har dragig igång igen. Äntligen!!! Jag känner mej alltid lite tom efter att sista matchen är spelad….. Men nu som sagt är den igång igen, yeah :) Och vilken start det blev….. :D Warberg-Storvreta. Tungviktsmöte. I Schweiz. Kunde slutat hur som helst. …. Premiär. Brolle (grattis till jobbet) i andra båset. Domare från Schweiz (varför inte Svenska domare när det är två svenska lag som spelar??). Osv, osv. Det slutade 1-8…. Jag (och säkert många andra) trodde att det skulle bli jämnare. Men Warbarg har haft en turbulent vecka så det är inte så konstigt att de inte var 100 %. Och det är ju inte nu man ska vara som bäst. Men för Storvreta var det ju kanon att de spelade så bra eftersom Champions Cup närmar sig…. :) Ska bli så kul att åka upp till kära Ume igen :D

Har inte blivit mycket träning med grabbarna. De har haft sjukt mkt träning med laget, iväg med landslaget och så har de jobb att sköta. Men snart lugnar det ner sig och då kliver jag in igen :P Ska bli kul. Jag har saknat det!!!

För mig har det varit rätt mycket också. Jag har bytt jobb vilket innebär massa tid och energi som går åt där. Kände att jag behövde gå vidare, få nya utmaningar och använda hjärnan igen, så jag har börjat jobba på ett helt nyöppnat gym i Uppsala :)

Jag var i Norge i helgen och hälsade på en vän. Skönt att komma iväg och ladda batterierna lite. Och Norge är ju bra fint :)

Nu ska jag göra mej ordning för jobb och ladda för en hård ViPR klass som jag ska ha ikväll :)

Den som aldrig har tid att träna kommer förr eller senare vara tvungen att ta sig tid till att vara sjuk” – Edward Stanley…… /Frida

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Publicerat i Okategoriserade | 3 kommentar