Inget kommer gratis!!

Tråkigt med Brolle. Jag gillar han, han är grym…. Men han kan ju iaf njuta av att sluta på topp!!! Vi får se hur Jäderlund ska kunna styra denna nästan självgående skuta Storvreta. Storvreta mötte ju Täby i slutspelet förra året. Då var jag riktigt förbannad på hur Täby uppträdde. De försökte skada spelare, bl.a. sprang de in i Viktor två gånger så han fick hjärnskakning. Sen betedde de sig allmänt omoget. Inget som hör innebandyn till. Jag hoppas inte dessa fasoner kommer försöka överföras på Storvreta men jag tror de är proffsigare än så…. Men jag har en bra känsla i magen kring detta…. Får se hur det känns om 1 år :)

I går var jag på ett cykelpulspass, 120 min. Jag kände innan att jag var lite sliten men att jag skulle försöka och köra så gott jag kunde. Första timmen fick jag kriga för att komma upp i puls. Kroppen svarade inte riktigt. Men sen kom en låt som jag gilla och kroppen vaknade. Sen gick det kanon!! Sista timmen körde jag på riktigt bra. Var så otroligt skönt att ha krigat sig igenom 120 min, pressat och vägrat ge upp! Jag var helt lycklig efteråt, totalt slut men lycklig :D Och jag har aldrig i hela mitt liv varit i närheten av att svettas så mycket som jag gjorde under detta pass, kände mig som Joel Kanebjörk :P Otroligt härligt :D
Jag tror att det är de pass där man får kriga och verkligen pressa sig själv, där inget kommer gratis som ger mest. Iaf psykiskt. Jag tror att de är de tillfällena som gör att vi växer med vår träning. De gångerna då allt flyter på, då man har hur mycket energi som helst är ju underbara, men jag tror inte att de är de som ger mest. Det gör även att man uppskattar de ”lätta gångerna” bättre. Så om du känner att du egentligen inte orkar, kör ändå. Våga men lyssna på kroppen. Mitt motto med träningen är pressa – utmana!!!! Älskart :D

Nu har jag äntligen hittat ett delmål med min träning. Efter mycket om och men…. :D Den 21 maj ska jag vara fit 4 fight!!! Sjukt kul!!! Håll tummarna för mej :D

Måste bara säga att jag inte gillar min bild här på bloggen. Jag ser så sur ut…. Jag som nästan alltid är glad. Jag var nog fokuserad :P

Längtar tillbaka till Fuerteventura…. :(

Nu ska jag hoppa in i duschen efter dagens träning :D / Frida

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


3 svar till Inget kommer gratis!!

 1. Anders Käll skriver:

  Hej Frida.
  Känns lite fel av mig som träningsamatör att tipsa dig som är proffs men jag har precis börjat träna crossfit och det är sjukt kul. Jag har tidigare tränat löpning, gym m.m och spelar fortfarande innebandy. Jag har alltid älskat att träna men just nu längtar jag till varje pass med crossfit och då vet jag ändå hur sjukt trött jag kommer att bli.

  Mitt tips är alltså att testa crossfit en gång och jag tror du blir fast.

  • frida skriver:

   Hej. Ingen fara =)
   Jag har också tänkt testa det!! Jag älskar hård och intensiv träning!! En sak med crossfit är att man måste vara noga med tekniken. Eftersom det ofta är att man ska göra övningar på så lite tid som möjligt är det jätte viktigt att inte slarva med tekniken!!! Men jag ska testa det i höst tänkte jag =) Tack för tipset!! Ha det bra!! /Frida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>