Miljöombyte….

Så nu befinner jag mej på Gotland. Behövde lite miljöombyte så tog mitt pick och pack och drog hit. Jobbar och njuter av att vara i mitt paradis :D En av buggarna är att jag inte är med och tränar grabbarna bara. Det är det roligaste jag vet så det gör lite ont i mitt hjärta att inte få göra det. Jag har ju tränat Viktor 5 somrar nu och detta blir första sommaren som han kör själv. Han har aldrig behövt tänka tidigare utan jag har satt på vikter, visat hur han ska göra o sagt kör t.ex. 8 reps. Men nu ska han klara allt själv. Och jag är inte där och tjatar på honom att vi ska bege oss till gymmet. Vi tog bilder på alla övningar, och jag skrev vad han skulle tänka på. Så jag tror att han ska klara det, bara han har sitt mål i sikte ;)

Veckan innan jag åkte hit var jag förbi Storvretas damlag och körde lite försäsongsträning med dem. Saknar att tillhöra ett lag, framförallt sammanhållningen…. A ja. Det var iaf jätte roligt. Duktiga tjejer som var hungriga på att lära. Körde igenom lite övningar som man han använda sig av när man inte har tillgång till ett gym och när man är ett helt lag. Det bästa med att träna tjejer är att tjejer är så smarta. De frågar varför och gör så gott de kan, förstår de inte eller inte vet var det ska kännas så är de inte rädda för att fråga. Det är inte lika vanligt bland killar. De kör de man säger, tänker inte så mycket och försöker bräcka porlarna. Det är rätt bra att komma som tjej, som är hyfsat stark, till ett gäng killar och ska träna dem. Då ska de visa att de är starkare och bättre än vad jag är :) Rätt kul att se. Nu kanske det inte är så exakt, men enligt mina erfarenheter stämmer det rätt bra.

Midsommar med hela familjen på Gotland, kan det bli bättre, nopp :P
Va helt underbart att få vara med dem innan jag skulle spendera hela sommaren här utan dem. Det funkar bra men det är jobbigt att vara ifrån dem….. :/>

Sundstedt till Storvreta – Viktor i landslaget…. Det går bra nu!!! :D

Nä, nu måste jag lägga mej på soffan och vila lite. Körde ett hårt och skönt crossfit pass ute i det härliga vädret. Sjukt jobbigt, men sjukt skönt!!! Älskart!! :D Njut av sommaren men glöm inte träningen!! ;) So long….. /Frida

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>