Mot Götet……

Gameday borta mot Partille idag….

Skapligt lång resa men eftersom det luktar seger lång väg så kan det  vara kul att vara på plats…
Efter förra helgens 2 förluster så vore det väl gött med 3 friska pinnar för grabbarna. Jonte finns på skadelistan fortfarande med han är antagligen med till nästa match?
Rivjärnet Chrille med sin vinnarskalle är tillbaka och det borde givetvis tillföra en del.
Dom viktiga grabbarna Bagge och Ericsson borde kunna få till det mot Partille då dom inte borde vara lika bra som Växjö. Det vore skönt om det kunde släppa på allvar för dessa två grabbar. Magnus Bagge har lyckats sjukt bra med att få ihop det här laget..
Nu får grabbarna själva knyta näven i fickan och vända på förra helgen.

Sist innan förberedelser för avresa till Götet ett par ord från Partilles tränare:

”Jag hade en bild innan säsongen efter att ha pratat med tränare som mött dem. Har kunnat addera en hel del kunskap under starten här, så jag bedömer att jag har riktigt god koll faktiskt. Dom är som en grekisk sallad, du vet att det kommer smaka fetaost – varje gång. Det kvittar var du beställer den.”

Fetaost?

Jag tror han kommer sätta salladen i halsen när han upptäcker att segersötman i salladen tillhör Oilers…

Hörs

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Game on……..

Välkommen till Fanbloggen Game On Oilers…
Här ventileras det mesta om Åby Oilers Allsvenska Herrlag ur ett fanperspektiv men även damer, H2 och junisar kan stryka med av bara farten.. Jag som dragit igång bloggen heter Pelle Lindmark och är ett fan av innebandy och Åby/Norrköpingsbo. Jag har följt klubben ett antal år och kan bara glädjas med framgångarna. Förhoppningen med bloggen är att hitta vinklar som tilltalar.. Bloggen kommer vidare att skötas inte bara av mig utan dessutom av (förhoppningsvis) min namne med namnet Carlsson i efternamn samt förhoppningsvis flera Oilersfans. Är du som inbitet Oilersfan intresserad så hör av dig till mig. Med idel ädla segrar samt några förluster i bagaget säger jag som min namne fantastiske vän som dessutom är Speaker på hemmamatcherna:

-Nu ja sänner roolit komma….

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar