My wish for tonight!

Ikväll spelas en VIKTIG mat för AIK. Warberg tar emot Caperio Täby. Det är inte ofta jag kan hejar på Täby, men ikväll så håller jag tummar och tår för er! Vinst för Warberg och de går om AIK i tabellen. Förlust, ja, då ser det ljusare ut än på länge! SÅ KOM I GEN TÄBY! Spela som ni gjorde i början av säsongen.. Då är saken biff!

Sen är det många faktorer som avgör för att AIK ska gå upp på 8:e plats och får vara med i slutspel, men jag kommer fortsätta hoppas och tro och kanske be till högre makter! För jag vill INTE ha fel. Jag har sagt från dag 1 att AIK ska vara i slutspel. Jag vill hoppas och tro..

Jag såg också att AIK ligger som #9 i tabellen på publikstatistik. INTE OK! Vi måste få mer folk på läktarna, har ni några förslag? Vad vill ni ha? Mer tävlingar? Roligare priser i bollkastningen? Alla förslag är välkomna!

Då tar vi lite spelarstatistik. Kim Nilsson ligger på plats #4 med totalt 48 gjorda poäng. 12 poäng upp till Alexander Galante Carlström på plats #1. Inte helt ointagligt det heller! Kim.. Let the magic continue!

Annars så har jag inget specielt på tapeten idag. Jag bara längtar till matchen mellan Umeå – AIK i helgen och vad komma skall nästa helg!

På återseende! /Rosie

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *