Silly Silly…

Man skulle kunna tro att innebandyn är slut. Men det är den verkligen inte. Nu dealas det hit och dit i alla klubbar. Det är några förändringar i AIK, men inga utöver det vi redan vet. Själv kommer jag byta position till nästa säsong, jag kommer inte ta hand om alla gulliga sargvakter längre. Men jag vill inte komma ut med vad jag ska göra förrän vi har möte om allt. Det kan ju hända saker på vägen.. :)

Jag vet att det händer en hel del i AIK:s organisation, men det är också osäkert vad jag får och inte får säga just nu. Så avvaktar lite till med det.. Men förvänta er förändringar. Jag kan iaf säga, att ibland är det bra att det händer saker. När det händer saker, så måste man stanna upp och tänka till. Vad är bra/dåligt och vad kan vi göra för att det ska bli super?! Det borde vi alla göra ibland..

Jag har saknat att skriva på bloggen.. Känt mig lite tom lixom. Man kanske inte tror att det krävs så mycket för att skriva ett inlägg.. Och Nej, det gör det inte ibland. (detta kommer nog inte bli det bästa i världen..) Hela grejen med att ha innebandy i huvudet massor med timmar om dagen, är på något sätt en livsstil. Nu känns det tomt… tomt… Men, jag vet att det kommer att ändras snart. I augusti kommer det vara fullt ös igen, på många håll. Kanske man man smyga in på några träningar, kolla i de nya namnen i truppen eller ta reda på lite smaskiga detaljer från eventet. Hur det än är, så läser du om allt här eller på www.aikinnebandy.se.

Nu ska jag iaf ta semester. OTROLIGT SKÖNT! Man måste få vila. 1 vecka i Turkiet med All incl. 5 stjärnigt. Ja, jag klagar inte! Först ska jag bara klara av slutspelet med min egen innebandy i helgen.. Please, jag vill slippa blåmärken ;)

Kommer avsluta med några kloka ord. ”Why choose failure when success is an option?” 

Over and out! /Rosie

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *