Semester knäppis

Tänk dig att du ligger i en solstol på en trädbrygga vid havet. Du hör vågorna klucka och du är i full harmoni. Solen steker din bleka hy och du kan när du vill gå och hämta något gott att dricka. I skuggan är det ungefär 25 grader.. Livet känns underbart!

Istället så kanske det är som för mig. Du ligger i solstolen och tycker att vågorna gör dig kissnödig efter allt du har druckit. Du bränner ryggen efter 20 min på mage, eftersom du inte kommer åt att smörja in dig. Vid varje ”damrumsbesök” kollar du snabbt som 17 om det hänt något när det gäller övergångar och liknande under Sillyseason via mobilen!

Ja.. det är tydligen jag i ett nötskal! :)

När pojkvännen kom på vad jag gjorde, snodde han mobilen och låste in den i vår saftybox och bytte kod. Så kan det gå! kan jag rå för att jag gillar innbandy? ;)

Det har hänt en hel del i AIK. Jag skulle nog säga att ni kan läsa om det på Innebandymagazinet.se och på Gittans blogg. De har bättre kolla än jag ;) Jag är dock GRYMT NÖJD med att Patrik Jansson stannar i AIK! BÄSTA BÄSTA PATRIK!

Det får blir allt för denna gång!

Tjing! /Rosie

Ps. Får se om det blir några fler inlägg.. Springer Vårruset imorgon och vet inte om jag överlever.. ;) Ds.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *