Sjuk.. mitt i den ”Svenska sommaren”

Visst är det väl tisdag? Jag börjar bli lätt dagvild. Har sovit massor sedan lördag eftermiddag. Vet inte riktigt vad det är för fel på mig.. och helt ärligt, vill man verkligen veta? Troligtvis har jag åkt på migrän. Eller så har jag gått in i väggen. Det beror på vem man frågar. I detta fall är det väl bättre med migrän? Pest eller kolera…

Iallafall så börjar jag få tråkigt och det måste betyda att jag börjar bli bättre. I lördags och söndags kunde jag inte ens kolla på mobilen med båda ögonen… När pojkvännen hackade grönsaker ville jag hoppa ut genom fönstret.  ;) Nu kan jag både titta på tv med ljud och sitta med datorn.. iaf en liten stund.

Man hinner reflektera lite… Även på innebandyn trots att det känns som hundra år sedan man sist var i Gnagarborgen.

Som ni vet bygger AIK ett nytt lag. Det är massor med lovande killar som skrivit på och flera med rutin som är kvar. Men… Kan någon förklara för mig vad skillnaden är från förra säsongen? Vad är det som säger att denna säsong kommer gå så mycket bättre? Mitt svar är: INGENTING eller INGEN. Det är ingen skillnad från förra året. (Tycker du något annat? Feel free to speak out!) Det tar tid att få ett lag att spela ihop sig och det kommer inte gå så bra i år heller. Men det kanske inte gör något? Huvudsaken är att AIK är kvar i SSL. Att killarna som får chansen i år kommer stanna kvar och ser detta som ett långsiktigt byggande. Man får ju hoppas att ledningen ser det på samma sätt.

AIK skulle aldrig betala 500.000 kr för att få någon att gå över till dem och de summorna i innebandy är verkligen enorma. Har man dessa pengar att lägga på en person, ja, då har man råd att ta in lite mer rutin i laget. Eller behålla den rutin man redan har. Nu ska jag erkänna att jag inte har en susning om vad AIK betalar sina spelare. ;) Däremot har jag fått en känsla av att man vill spela med AIK under sin karriär. Man vill ha det på sitt ”CV”.

Jag vet iaf en sak. Jag älskar att vara med i eventgruppen när AIK spelar sina hemma matcher i Solnahallen och Gnagarborgen. Det är en speciell känsla varje gång man öppnar dörren in till hallen och får heja fram sitt egna AIK. Nu längtar jag till match!

Dags att ta en tupplur…… ögonen går i kors igen. tjing! /Rosie

ps. AIK förlorade stort mot Malmö igår.. Hmm.. bryt ihop och kom igen! Malmö hade bara tur… ds. ;)

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *