Glädjetårar, OS och Lasse G

Jag älskar att kolla på sport. Oftast av alla dess slag. Det finns väl inget tillfälle som är så bra att titta på tv som just nu. OS visas många timmar om dygnet och det tackar jag för. Skulle det vara så att jag missar någon Svensk bragd, kan jag alltid vara säker på att jag får se den om och om igen. Och jag gråter varje gång. Glädjetårarna strömmar ner efter mina kinder och pojkvännen säger: Börja inte lipa nu igen!

Men jag kan inte rå för det. Jag är känslosam. Jag gråter alltid när folk är glada på tv. Det behöver inte ens vara Svenskar som är glada. Jag kan iof gråta när de är ledsna också, men det händer mer sällan. Eftersom jag har varit både kattvakt och blomvakt under några veckor, och haft dåligt med tillgång till tv i vissa stunder, så har radion räddat mig. Och ja.. jag gråter även då! ;) Jag har nog en eller två skruvar lösa haha. Det har varit kul att ha en bekant röst i radion.. Lasse G! Han gör ett utmärkt jobb :D

På innebandyfronten har det varit lugnt för egen del. Jag har haft planer på att gå till Solnahallen och kolla in någon träning, men det har inte blivit av. Jag säger hela tiden: nästa gång då du! Men så kommer det något ivägen eller så är jag bara helt slut. Det är så när man inte har haft en riktig semester, vi har rikskonferens med jobbet som hägrar och släktingar som är sjuka. Det är olika saker som tar energi och när man väl satt sig i soffan, ja då är det svårt att komma upp igen. Man snar, då du!! Då ska jag ta mig till Gnagarborgen, kolla in alla nya och gamla tallanger och rapportera till er.

Jag fick några svar på mitt förra inlägg, vad skillnaden är från förra året. Jag håller med till viss del, men ändå inte. JAG TROR att det kommer bli svårt att skilja sig från förra året. Det är fortfarande mycket nytt och det tar otrolig tid att få ihop laget. Vi har vissa personer som är stabila och sätter en bra grund i laget, men de kan inte föra hela laget. Så jag tror det blir svårt. MEN… Jag hoppas såklart att jag har fel! Det är som jag ofta har hört: Du ska inte tänka med hjärtat när du skriver/tippar/tror. Du ska se till fakta. Jag försöker ser till fakta nu. Jag hoppas att den nya tränaren är så bra som ni skriver för jag har ingen aning. Jag är inte tillräckligt insatt i tränare.

Dock kan jag lova en sak. Även om jag tvivlar lite nu, innan jag sett laget tillsammans, så kommer jag vara på varje hemmamatch, en del bortamatcher och heja på laget som finns i mitt hjärta! Jag kommer hjälpa eventgruppen så mycket jag kan så att hemmamatcherna blir extra roliga och jag kommer gråta när vi vinner!

HEJA AIK!

/Rosie

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *