Att skapa rubriker

Sitter och läser på innebandymagazinets hemsida. Det var så länge sedan jag scannade av så många innebandy topics som idag. Känns kul att ”vara på gång” igen!

Helt plötsligt ser jag en rubrik som jag känner igen. Det är ju jag som har skrivit det! ”AIK skulle aldrig betala 500.000 kr” Hej hoppsan! Någon redaktör har plockat ut den raden ur detta inlägg:

”AIK skulle aldrig betala 500.000 kr för att få någon att gå över till dem och de summorna i innebandy är verkligen enorma. Har man dessa pengar att lägga på en person, ja, då har man råd att ta in lite mer rutin i laget. Eller behålla den rutin man redan har. Nu ska jag erkänna att jag inte har en susning om vad AIK betalar sina spelare. Däremot har jag fått en känsla av att man vill spela med AIK under sin karriär. Man vill ha det på sitt ”CV”.”

Jag hoppas verkligen att ingen i AIK, oavsett om man spelar i laget eller sitter i ledningen, tar åt sig av mig topic, utan läser HELA delen. Det kan lixom bli lite tokigt annars. Jag förstår dock varför de har gjort så.. Just min blogg får ju en massa läsare! :D

Anyway..

Så här ser truppen ut enligt Silly season sidan:


AIK
Klara in: Janne Gustafsson, tränare (Älvsjö), Sebastian Nielsen, back (Älvsjö), Andreas Dahlkvist, forward (Alba), Erik Andersson, back (Järfälla), Oskar Hagberg, forward (Järfälla), Alex Kjellbris, forward (Järfälla), Carl Nordström, back (Järfälla), Hampus Pettersson forward (Järfälla), Stefan Willén målvakt (Järfälla), Niclas Ånmark, forward (Balrog), Fredrik Stenswed, center (Järfälla), Robin Landberg, forward (Järfälla)
Klara ut: Sebastian Gafvelin, forward (Tyresö Trollbäcken), Joakim Nordström Ribbing, tränare (slutar), Mats Carlsson, forward (slutar), Gustaf Ericsson, forward (Tumba), Filip Ausmaa, målvakt (Huddinge), David Blomberg (slutar), Daniel Schmidt, (Järfälla), Patrik Stanley, center(slutar), Patrik Sinerius, forward (Balrog)
Förlängt: Patrik Jansson, målvakt, Alexander Egebrant, back, Ron Sjöblom, back

Det är väl lite dåligt av mig att inte ha koll på vilka alla killarna är, men som sagt, jag ska gå på en träning och lära mig lite mer, och efter första matchen, så är jag på topp igen ;) Det ska också blir otroligt intressant att se hur topplagen klarar sig under säsongen. Ska de klara pressen?

AIK spelar sin första match den 19/9 borta mot Karlstad kl 19.00 i Colorama arena. SPÄNNANDE!!!!! Man kanske skulle ta sig en tur dit??

Jaja.. tiden får gärna gå lite snabbare nu. INNEBANDY-ABSTINENS!

/Rosie

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *