En timme kvar…

Sedan går ett av stans mest prestigefyllda derbyn av stapeln.

FBC Lerum Vs Floda IBK i Rydsbergshallen kl 20.00.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Innebandy. Bokmärk permalänken.


2 svar till En timme kvar…

 1. FBC Lerum´s hemsida skriver:

  Rättvis Flodaseger
  Ett mycket aggressivt och väl positionerat Floda blev en för svår nöt att knäcka för FBC. Flodasegern blev helt rättvis och åtskilliga FBC-spelare hade mycket svårt att komma loss och skapa klara mållägen. Flodas fighting spirit, snabba spelvändningar tillsammans med deras kvicka spelare blev avgörande för utgången av matchen.

  FBC spelade omständligt, utan det bolltempo som hade behövts och fick hela tiden giftiga kontringar emot sig. Inte mindre än tolv (!) stycken frilägen eller ”halvfrilägen” kunde räknas in på Flodas konto den här aftonen och då var det ändå inte på något av dessa som Flodas mål kom till.

  Den stora stjärnan i FBC för kvällen var kapten Mikael Harrysson, som gjorde tre mål och även var lysande i försvars- och hemjobbet. Förutom ”Harry” var det svårt att hitta ljusglimtar i hemmalaget, som hade förvånansvärt svårt att luckra upp Flodas försvar.

  Nästa vecka är det hemmamöte mot serieledarna och blivande seriesegrarna Göteborg. Det blir inte någon lätt nöt att knäcka för FBC, men självklart ska vi ge Göteborg en ordentlig match.

 2. Floda IBK´s hemsida skriver:

  Floda tog härlig skalp i Kommunderbyt !

  ”Slaget om Kommunen” slutade även denna säsong oavgjort ur derbymatchsynpunkt, då Floda tog en härlig seger i en fullsatt Rydsbergshall på fredagskvällen. Segersiffrorna skrevs till 5-4 och efter två jämna perioder och med ställningen 3-3 inför slutakten så tog Floda kommandot i början av 3:e perioden och kunde gå fram till ledning 5-3. Man gjorde fortsatt en gedigen insats i återstoden av matchen och trots att initiativet naturligt lämnades över till Lerum i kampen om att slå vakt om tvåmålsöverläget, så kändes Floda starkare och hetare när matchen skulle avgöras och segern får, sett över matchen som helhet, betraktas som fullt rättvist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>