Grattis Granlo och Johan

Man ska vara nöjd med de val man gör efter att man gjort dem.

Man har ju förstått på skriverierna och spekulationerna att det varit en lite svår tid för Johan Samuelsson. Det är ju på gott och ont som man hamnar i en positiv valsituation med så många fina alternativ.

Jag tycker att Johan Samuelsson ska känna sig nöjd med att ha valt hemmaföreningen nu när han valt. Jag tror att Granlo hade halva inne redan när studierna påbörjades för några år sedan. När sedan avancemanget blev klart så …

Vi andra klubbar som fick upp intresset försökte såklart få in landslagscentern till oss. Allt annat hade varit tjänstefel.

Självklart ökar ju Granlos slagkraft i och med de två fina nyförvärv man fått in ifrån Dalen.

Nu återstår bara att önska Johan personligen lycka till med nyetableringen i Sundsvall och Granlo BK lite lycka till i SSL. Det får ju gå bra men inte för bra mot oss ;-)

Vi andra jobbar på och står och faller inte med ett uteblivet nyförvärv. Den trupp vi har är oerhört stark och det träningsupplägg vi valt i år ser väldigt spännande ut.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Innebandy och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>