Que? Kärra

Jag fick igår information som berättade att Kärra IBK drar sig ur herrtvåan.
Det i sig var ingen nyhet eftersom klubben egentligen redan bestämt sig för det. Det jag nu fick var ett utslag ifrån ett extrainsatt årsmöte där just frågan om nedläggning avhandlats.

Den fakta jag fick får jag inte ihop med att klubben väljer att lägga ner laget.

Innehållet visade nämligen på att det fanns ett stort engagemang inom Kärras herrlag. Ett engagemang som såg ut att ha ordnat fram både sponsorer, spelare och ledare. Ett engagemang som dessutom utlovade hjälp till klubbens ungdomsled och samarbeten i övrigt.

Vad jag tyckte det såg ut som så talade allt för att laget skulle kunna leva vidare. Ändå väljer man alltså att lägga ner division 2-laget?

Nu har jag ju bara sett det som talade för en fortlevnad men det verkar ju som att de uppgifter jag fått in har vägt lätt i beslutsforumet.

Antingen har man ju ytterligare siffror som visar att ekonomin inte går ihop trots lagets insatser eller så får jag inte ihop det. Om det finns spelare och ledare och ekonomi till laget så bör det finnas oerhört starka fakta för att dra ut laget ur seriespelet.

Betyder det att även Kärras division-6-lag försvinner ur seriespelet?
Jag menar, har man inte ekonomi och spelare för det ena laget har man väl näppeligen det för det andra heller.

För inte har väl hela frågan gått i prestigefällan?

Nja, jag ska inte såga någon men nog är jag undrande alltid…

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Innebandy och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>