Spana in detta Hamrén

20120626-212747.jpg

Daniel ”Xavi” Calebsson och Isaac ”Torres” Rosén kunde tillsammans med Martin ”Lampard” Östholm inte rå på tunga Redbergslid.

Trots ett bollinnehav värdigt Barca så kunde inte Pixbo piska RIK. Allt innehav innebar också fler risker för misstag och det blev detta som kom att fälla avgörandet. Ett ”Safari”-inkast blev till en spelvändning med mål som slutresultat och ett hoplägg fick samma dystra utgång för oss.

20120626-212910.jpg

Sedan hade ju RIK ett enormt övertag i luftrummet, förstås. Varje inlägg blev ju en farlig chans med deras fyrtorn som störtade fram.

20120626-213013.jpg

Emil ”Allegri” Julkunen satte ihop styrkorna i en 3-5-2 uppställning som möjligen blev lite offensiv bitvis.

Hos RIK var Sebastian Mårtensson, Björn Iveland och Albin Lagergren och Martin Adolfsson riktigt bra.

RIK tog ledningen med 2-0 innan Calebsson reducerade med ett riktigt klassmål. Sedan kvitterade vi genom Linus Andersson som petade in bollen efter en nick av Rosén som nästan nådde över linjen.

Tidigt i andra halvlek gjorde RIK 4-2 och vi fick jaga och det gjorde vi bra.
Tyvärr kom vi inte närmare än två stolpskott och två kanonräddningar av Mario Lipovac.

20120626-213122.jpg

1-1 mellan Pixbo och Redbergslid efter racketlon och fotboll. Vi får se ifall det blir något tredje möte och vilken gren det i så fall blir.

Vi tackar Redbergslid för detta succéutbyte mellan idrotter och atleter. Det har varit ett par fantastiskt givande tillfällen och det kommer att ske igen.

Just det. Hamréns nya vapen. Släng in en RIK:are på banan och man får ena häftiga inkast. Från halva plan kommer det projektiler rätt in i straffområdet…

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!

Det här inlägget postades i Innebandy och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.


2 svar till Spana in detta Hamrén

 1. Oskar skriver:

  Börjar förstå det där om ”påhittigheten” som Jansson bloggade om. Pixbo måste vara den roligaste klubben att vara i om man tänker på allt som ni gör men tar inte alla aktiviteter kraft ur er sommar träning?

  • Anders Johansson skriver:

   Hej Oskar!
   Att genomföra och skapa kreativa och roliga säsongsplaner och enskilda träningar är såklart en del av den påhittighet som David skriver om.

   Lustigt nog går hans och Edbergs sommarbloggar lite i samma tecken.

   Vi har väldigt roligt egentligen alltsomoftast men det är klart att det blir extra krydda med en fotbollsmatch mot t.ex. RIK. Sedan tror jag inte att vi är så unika vad gäller att hitta på roliga saker. Till exempel så tog Leif Boork ut Djurgården på ormmarsch redan på 80-talet.

   Alla våra aktiviteter och träningar är planlagda och inräknade i sommarträningen och de passar perfekt med varandra.

   //Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>