Vår kaptens-trio

Dem finns i alla lag och här är våra utomordentliga skara kaptener i en intervju om det vi hittills hunnit med! Enjoy.

Först ut är Jennifer:

Försäsongen närmar sig sitt slut och vi har kört tester i helgen och några träningsmatcher. Hur känns det än så länge?
Jag tycker att det har varit en rolig försäsong men är också väldigt glad över att serien snart är igång! Det har varit skitkul med alla träningsmatcher och en väldigt bra förberedelse inför seriestarten. Testerna på Bosön gick sådär för min del men vi hade kul och det är det som räknas!

Vi har ju slagit ihop två lag för att bli ett väldigt bra lag. Hur har det gått med ihopslagningen tycker du?
Jag är så sjukt förväntansfull inför säsongen! Tycker att det överlag har sett riktigt bra ut på träningar och matcher och vi har skitkul tillsammans. Vi börjar bli väldigt sammansvetsade och jag trivs otroligt bra i vår lilla innebandyfamilj. Innebandy har aldrig varit så roligt som nu! Måste också berömma ledarstaben som har bidragit till att allt fungerar så bra som det gör.

Tillbaka till träningsmatcherna. 7-3 mot Uppsala, 7-0 mot duvbo, 2-3 HIK och sist 2-5 mot Linköping. Några korta ord om dessa…+ och -. Någon som varit extra het?
7 – 3 mot Uppsala, första träningsmatchen. Var lite rörigt till och från men vi höjde nivån mer och mer under matchen och jag tycker att vi gjorde ett bra jobb överlag.

7 – 0 mot Duvbo. Det var en konstig match för min del, vet inte vad det var riktigt men vi vann tillslut med 7 – 0 och en vinst är alltid en vinst! Nicolina Sjöberg och Mari var riktigt heta.

2-3 Huddinge. Den matchen var så jävla rolig. Högt tempo, fysiskt spel och vi kämpade verkligen som ett lag. Är mäktigt impad över hela lagets insats!

2-5 Linköping. Det var verkligen en sån match där man inte får slappna av. Tycker att vi höll emot rätt bra stundtals men vi tappade i slutet då vi blev lite ofokuserade. Jag tror det var väldigt nyttigt att möta Linköping och få kötta lite framför egen kasse. Tycker att Eskils och Soff gjorde en riktigt bra match.

Så om vi ser framåt och tänker på seriespelet. Vilken match längtar du mest efter?
Självklart matchen mot Täby FC. Kommer kännas knäppt att möta dom men jag är så taggad! Sen ska det också bli roligt att möta de nya lagen, men framförallt FC.

Berätta något om dina två kollegor!

Michele: En helt fantastisk målvakt med en humor som är så tråkig att den blir rolig!

Pernilla: En sjukt duktig lagkapten och en utmärkt sångerska. Be henne sjunga en trudelutt så ställer hon gärna upp!

Tack Jenne ”Jajjamen” Stålhult för dessa ord.

Fortsättning följer med Per-Ola och Kjelle!

/23

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!

Om Hässelby SK dam

Häng med Hawks damer på säsongens äventyr och jakten på en plats i finrummet
Det här inlägget postades i Eskils hörna. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>