Innebandymagazinet stänger ner Fritz blogg….

Då har innebandymagazinet stängt ner den första bloggen för säsongen och den som är drabbad är Fritz min kära kollega i laget. Det verkar inte riktigt som innebandymagazinet gillar Höllviken och deras skribenter särskilt mycket då man alltid hittar något att klaga på eller anmärka på. Är inte ordet fritt att skriva vad man själv vill, svaret verkar vara nej då man direkt anmärker på det som man inte gillar. Visst kan man gå över gränsen ibland men jag tror alla människor förstår att både det jag och Fritz skriver är mycket på skämt och saker som vi själva tycker är småsaker men som vi förstärker för att få en reaktion.

Vad Fritz skrev exakt vet jag faktiskt inte, har fått en snabbare summering över skype och vad jag förstår så var man kritisk mot ett par saker och då bland annat bloggawards där jag också tycker Fritz borde vunnit ett par prisklasser bland annat bästa JAS-blogg. Detta då han är skicklig i sin retorik och trycker på exakt rätt knappar som får folk att reagera och skapa en reaktion. Därför håller vi i skrivande stund att titta på ett betydligt trevliga och mer underhållande format som definitivt kommer väcka känslor och reaktioner.

Innebandymagazinet verkar bara vilja ha personer som skriver snälla och fina saker som om innebandysverige är ett stort rosa fluffigt moln där allting är fint och bra. Men som alla mynt har även detta en baksida som dock innebandymagazinet gärna vill dölja!

Nej nu blev detta väldigt bittert och det var inte meningen! Ni som gärna vill kommentera Fritz blogg eller annat får gärna göra detta på denna sidan! Jag är däremot nöjd att jag har en pressansvarig som tar hand om alla typer av klagomål.

Trevlig kväll

Mr Moser

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.


7 svar till Innebandymagazinet stänger ner Fritz blogg….

 1. Plisken skriver:

  Fast jag kan förstå varför, första meningen i hans sista blogginlägg var helt meningslöst och var egentligen ett personpåhopp och rent förtal. Att han skulle fått tag i korrekta uppgifter kring det ämnet som liten obetydlig bloggare hemmahörandes i Höllviken före alla riktigt insatta människor (i daminnebandy som inlägget berörde) är en chans på miljonen och innan det i så fall är bekräftat är det som sagt rent förtal.

  • hibfundercover skriver:

   Skulle dock Fritz ha rätt är det ju inte snack om förtal men visst som du beskriver det är chansen ganska liten. Tycker dock inte man ska döma innan man har bevis

 2. jesper håkansson skriver:

  Det som gjorde att bloggen stängdes ner var väl att han gjorde ett utlåtande om den förre damförbundskaptenens förehavanden. Den blev iaf nedstängd ca 30s efter det att det hade kommit upp.

  • hibfundercover skriver:

   Jag har faktiskt inte läst inlägget själv men är säker att han inte menade något illa!

 3. åhmström skriver:

  Förtal kan det vara även om det man säger eller skriver är 100% sant. (Nu har jag inte läst vad som har skrivits i Fritz blogg så det är inte just det jag kommenterar).

 4. JM skriver:

  Hoppsan sa! Censur luktar alltid surt, vad Fritz än må ha skrivit. Jag hoppas att han tar upp bloggandet på en annan domän, där tyglarna är lite friare.

  På bloggens fejsbook-sida kan man läsa:

  ”De har läckt ut att under tiden JEV tränare damlandslaget i innebandy ska han ha haft”sexuellt samlag” som de heter, med 2 av spelarna i truppen. Hade detta varit fotboll eller hockey eller någon annan stor sport hade de redan varit ute och han hade haft pressen efter sig. Sjukt lågt av honom, men jag hoppas han får skit i efterhand för detta.”

  Om han är ute och cyklar så är det sanslöst dumt av honom, men han har inte ett smack att tjäna på att hitta på dumheter (?). Om det är sant är det bara sanslöst.

 5. mistermicke1988 skriver:

  Innebandymagazinet är nog inte den plats där man skall hänga ut landslaget. Innebandymagazinet arbetar snarare för att innebandyn skall förbättras och få en positiv vibb. Sedan finns det mer skvaller kanaler som blogger,blogspot och liknande. Fotbollen och Ishockeyn har mer uppmärksamhet och fler läsare finns inom dem. Det finns pengar för media att hämta genom att skriva skvaller om Fotboll eller Hockey. Skulle nu det vara så att rätten skulle ta skvallermedierna till rätten så finns det tyvärr säger jag backup iform av antal sålda tidningar och annonser som täcker upp rättegångs och eventuell skadestånd. Mycket för media handlar om att sälja och hitta rubriker där det finns en stor efterfrågan bland folket. Skulle nu media ha bild bevis för fotbolls och ishockeyfallen så har dem nog tjänat en rejäl hacka som är mycket större än vad man kan tjäna genom att skvallra om innebandyn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>