Exel klar klubbsponsor + Awardsnight!

Long time no see, det har varit väldigt lugnt på HIBF-Undercover senaste veckorna vilket beror på att det inte hänt så mycket roligt samtidigt som jag inte velat ta ut svängarna för mycket i andra ämnen då det är lätt att få Innebandymagazinet efter sig.

I lördags däremot hade vi vår avslutningsfest med laget och en så kallad ”awardsnight” Detta var min första och den var otroligt lyckad. Kvällen hölls på stamkrogen Millenium i Höllviken där fin middag, massa shots och vin serverades i ett raskt tempo. Stämningen var hela tiden på topp och det är verkligen så kul att vara en del av detta laget då kärleken och sammanhållning är något som inte finns i andra klubbar. Under kvällen delades väldigt många priser ut och i skrivande stund kommer jag fortfarande inte ihåg alla vinnarna. De tyngsta priserna såg ut som följer:

Årets A-lagsjunior:
Årets A-lagsjunior blev Julian Nihlén, Björn Eklund tvåa

Årets defensive forward:
Viktor Ottosson vann före Fredrik Pedersen.

Årets back:
Charlie Bojsen tog sin sjunde raka titel, ”Fritz” Svensson tvåa

Årets forward:
Johannes Wilhelmsson överlägsen vinnare före Pontus Karlson

Årets mest värdefulla spelare:
Avgörandet stod mellan Wilhelmsson, som vann, och Bojsen som var långt före övriga i omröstningen. Fritz trea, Karlson fyra och Ottosson femma.

Väl värdiga vinnare på alla platser i mina ögon även fast Johannes kunde gjort ca 10-15 poäng till om han fokuserat mer….

Utöver detta var det massa andra priser och hederspriser och själv knep jag priset som årets blogg då det vid nomineringstillfället faktiskt bara fanns en blogg kvar att rösta på. Jag fick även ett hedersomnämnande då jag lyckades eller om man ska säga misslyckades med att göra en enda poäng i årets serie. Kvällen slutade med ett riktigt sjöslag där väldigt många var runda under fötterna men som helhet var detta en underbar kväll som jag tror alla uppskattades! Bilden nedan tagen av Mike talar för sig själv då detta är spelarnas parkering av kreditkort i baren!
I övrigt har laget för första gången gjort klart med en klubbsponsor och det blir Exel som får äran att förse Höllvikens stjärnor med klubbor nästa säsong. Bra val i mina ögon trots jag är ganska trogen Fatpipe och som en liten parantes spelade jag Exel hela försäsongen och gjorde faktiskt då en del mål men bytade i början av serien och sen tog det stopp. Anledningen till att det blev just Exel var ett direkt krav av Johannes Wilhelmsson som annars vägrade spela.
Nu väntar ännu en veckas vila innan nästa provträning då hallen behövde städas (nej vi har inte haft fest) Spikandet av Allstarturneringen är även väldigt nåra så håll ut!
/Mr Moser
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>