”spelar i en serie som bara finns i de flesta tjejers drömmar”

om man bara kunde spola tillbaka tiden sisådär 5år.. när besluten man skulle ta inte var lika svåra och när det inte fanns några motgångar i det man älskade som mest!

jag har lirat innebandy sen jag var 5 och det är först nu efter 13år som jag börjat känt av att det inte längre är lika kul! eller okej, det är sjuk jävla kul och spela på den nivån som vi gör.. att gå in i varje match och veta att det blir tufft och att matchen kommer att bli jämt och kan sluta hur som helst. men så är det i div1, alla lag är bra och det är sånna matcher jag vill spela! det är inte kul att vinna varje match med 10-0..

fick liksom höra idag ”ni spelar i en serie som bara finns i de flesta tjejers drömmar” och vi är inte så himla långt ifrån att spela i elitserien. så jag förstår inte varför jag tvekar ens en gång.. men ja det ligger så himla mycket bakom så det är inte så konstigt att jag faktiskt tvekar.

hade möte med laget idag och jag vet inte riktigt hur mycker jag får gå ut med än men vissa saker håller på att bli mycket bättre och försäsongen börjar nästa torsdag. Dom har köpt in nån fystränare som ska köra med oss några månader. och sen troligtvis kommer vi in i hall några gånger i maj och juni också!

men jag har så himla mycket just nu.. skola,studenten, körkort osv och allt bidrar till att jag inte alls orkar tänka på innebandyn just nu. men jag har nog valt att göra klart allt med skolan och så sen ta ett beslut efter det hur jag ska göra!

eftersom  vårat div2 lag åkte ner till div3 den här säsongen så har vi ett lag i div1 och ett i div3 så får man inte spela i div1 får man alltså köra med 3an och jag vet inte riktigt om det är nått man vill spela i så det gör också att jag blir lite osäker. men men jag får ta lite tid och tänka på det här. göra klart allt som behövs och sen ta ett beslut!

allt bara snurrar i huvet just nu.
blir det IBK Köping nästa säsong eller inte?
vad blir det annars…

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i allmän innebandy - övriga lag. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>