uppmaning av turre

tj0llahopp alla som läser de här nu under innebandyuppehållet! som dem flesta av er inte vet så var det de årliga ”köpingsyran” nu sista helgen i maj som det då är varje år.. består då av fest, tivoli, marknad och lite mera fest på det! och tack till alla inne på öltältet som gjorde helgen till den bästa på länge, såå sjukt bra! (+ i kanten för att loreen vann också!)

men hur som haver så full eller inte full vad vet jag..så fick jag iaf en uppmaning av grabben här uppe, joakim ”turre” turunen i kön påväg in i öltältet igår att jag skulle skriva om han på min blogg igår så skulle han bjuda på en cider eller 100 spänn;)

så nu ska jag tala om för er vem han den hära är litegrann. elr ah de jag kan iaf! En hallsta-grabb från början som flytta hit till köping för nån månad sen kanske, har lirat i  köping i ungefär 1,5 säsong nu och gjorde 50p i div2 serien i år! varav 26mål och 24assist. IBK Köping gick upp till div1 iår och han har skrivit kontrakt för vidare spel så han kommer att lira för Köping även nästa år i div 1 ;)

Han är född 1990, vilket man knappt kan tro… typ 120 lång!! haha har lirat i hallsta, sura & norrby tidigare innan han insåg att köping är bäst!
Han har även lirat i länslaget för p90 med min bror , därför jag visste vem han var sen tidigare! Vet inte så mycke mer ”fakta” utan att han kommer långt på sin teknik o att det är många som är uppe på läktarn o köper korv när han börjar trixa, (ibland han själv oxå).. kan ju bara avsluta med att

han är bäst! <— något jag var tvungen att ha med!
nu räknar jag med med lite cash av han, så alla ssl-klubbar som är intresserade kan ju ba höra av er när han har lirat klart i köping… om cirkus 10år!

piz out!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i IBK Köping, med KB som hemmaborg. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>