innebandybloggning i brist på ork att göra något annat

hallå där, skönt och skriva när jag själv ikke kan prata.. som dom flesta andra 93or i landet så tog jag studenten igår, jag upplevde min livs bästa dag tillsammans med min klass, familj och vänner! dagen var sjuk och alltifrån champagnefrukosten, skolan, flaket & festen var så sjuuukt bra och det är nått ni andra ska längta till om ni inte har upplevt det ännu. har ingen röst idag men det äre så jävla värt för jag har aldrig gjort något roligare!

nu blir det att snacka lite innebandy.. som ni ser här över så går det riktigt bra på herrsidan att få in anmälningar till sverigespelen som går om stapeln om exakt 90dagar den 7-9september. Det ska bli sjukt kul att följa herrarnas grupper då de bara är bra lag som har anmält sig än så länge, det finns minst 5 platser kvar på herrsidan så de är bara att anmäla sig! på damsidan äre däremot lite sämre, bara ett lag utifrån har anmält sig.. men jag vet att det kommer anmälas lag även där också för det har det gjort tidigare också så att.

nu finns heller inte längra kategorien ”IBK Köping – herrarnas väg mot div1″ för den heter numera ”IBK Köping- herrarnas väg i div1″ så där kan man från och med nu följa dom hur det går sisådär nån månad innan seriepremiär tills sista matchen är spelad, så får vi se vart dom slutar och hur bra det går!

det ända jag kan säga just nu är att Daniel Karlsson från tillberga är första nyförvärvd till herrarnas trupp!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i IBK Köping, med KB som hemmaborg. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>