PREMIÄRTORSK!

Ja så var då premiären avklarad!

Blev ju inte riktigt som vi hade hoppats,nytt lag att möta med idel obekanta ansikten!

Kan ju bara konstatera att det Linköping vi mötte var riktigt duktigt och förvaltar sina chanser bra!

Vi är ju inte ens i närheten av lika effektiva i avsluten och har åtminstone 3 ribbträffar!

Tror absolut att detta Linköping kommer att ställa till med stora problem föra alla lag i gruppen!

Nu när gruppen är igång så vågar jag mig på ett litet tips om hur gruppen kan sluta,placerar dock inte in mitt eget lag i sammanhanget utan ni andra får spekulera om var jag placerar oss! Lägger även en kortare kommentar om lagen i den mån jag kan!

1. Södertälje Rockets, Ett oerhört homogent och samspelt lag med massor av skickliga spelare som Henke,Rasmus W,Lelle,bröderna Mild,Rasmus,Eddie,Neander är spelarna som sticker ut och presterar på H1 nivå(Inte Henke ännu dock) i deras H1 lag som har startat säsongen grymt bra.

2.Linköping IBK ungdom. Många skickliga spelare utan att för den skull ha nån som sticker ut så våldsamt. Måste absolut vara topp 3!

3.Nykvarns IF. Här behövs egentligen inga kommentarer alls utan jag tror alla vet att jag hyser en enorm respekt för Nykvarn och deras trupp,Spelare som sticker ut är väl ändå Valle,Danne Högström,Dala ,Jonsson o Hebbel. Lite svaga dock på målvaktssidan men här känns det väl som att ”Daffy” har klivit fram rejält? Nykvarn känns lite extra intressanta då de i år har eminente coachen Esa i båset!

4.Åby- Kände som en liten skräll att de tog poäng borta mot Rockets (vilket kan visa sig viktigt när sluttabellen räknas fram) men om man grejar det så är man givetvis riktigt bra,kan egentligen inget om de i övrigt. Var givetvis ett stort slarvfel att inte titta på matchen mot Rockets!

5. Linköpings FBC,har jag egentligen ingen aning hur jag ska tippa men går på nån form av magkänsla. Hoppas och tror att de är snäppet svagare än Linköpings ungdom men jag kan ha tokfel. De torskade precis mot Nykvarn vilket jag delvis grundar mitt tips på.

6.Onyx,ett lag som vi alltid måste prestera 100% emot för att vara med i matchen,vilket givetvis gäller mot allt i denna grupp. Tror dock att deras vassaste spelare får bära en för stor börda och inte riktigt räcker till. Såg ganska blekt ut i inledningsmatchen mot Nykvarn. Onyx kommer dock bli en obehaglig överraskning för många och kan ”slå allt” sina bästa dagar!

Ett riktigt kvalificerat tips är att inför sista omgången så står det mellan 4 lag om de två första platserna. Nu är jag tidigt på det men så här ser den omgången ut!

111125 20.15 IFK Gnesta Linköping FBC Frejahallen
111125 20.15 Nykvarns IF Södertälje IBK JAS Björkestahallen
111217 16.00 Linköping IBK Ungdom Onyx IBS Linköpings Sporthall

Hursomhelst så ser det oerhört kul ut och det är en stor glädje att få chansen att komma ut och spela mot alla dessa skickliga lag och duktiga spelare!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!

Om Staffan Gustafsson

En numera "het" läktarcoach!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


8 svar till PREMIÄRTORSK!

 1. Mats Brandt skriver:

  Måste bara gå in och kommentera. var länge sedan jag själv bloggade. Har inte riktigt den kollen jag hade tidigare men tippar ändå:

  Hjärnan säger att Nykvarn eller Linköping kommer att vinna!

  Hjärtat säger Gnesta!

  Södertälje känns inte som ngn favorit…….eller är jag ute och cyklar?

  Skit samma: Håller ngt lag Stockholmsklass?

  MVH
  Mats Brandt (fd P94 Bloggen)

  • Staffan Gustafsson skriver:

   Det är inte riktigt det Rockets du är bekant med, består till stor del av Gnestas gamla p93 lag,kryddat med Södertäljes 93-or samt några -94-or. och inte minst Lelle från vårat p94 gäng! Som sagt riktigt bra!

   • Mats Brandt skriver:

    Du svarade inte på den brännande frågan: Landet VS Storstaden…..Är det så att Stockholm fortfarande är så mycket bättre än landsbygden:-)

 2. Staffan Gustafsson skriver:

  Vad jag minns så har landsbygden 2-0! :) !
  Vet inte riktigt hur det ser ut idag men som det låter så finns det väl bara ett jun. lag i Stockholm idag dvs Järfälla!
  Hur Sörmlandstoppen står sig mot de visar sig senare!

 3. Mats Brandt skriver:

  Ha ha ha …du har rätt…..men J-lagen i Stockholm: Järfälla, TT, Hässelby, etc är väl i en klass för sig….?

  Mr Brandt

 4. linköping skriver:

  Tänk också på att Linköping ungdom består av 2 kedjor 95-96 or.Det är bra.

  • Staffan Gustafsson skriver:

   Absolut Stosse,värda all respekt som sagt! Sista siffran i födelseåret visar sig numera spela mindre roll. Kvaliteen på kunnandet är viktigare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>