JAS 2012/2013

Nu ska jag villigt erkänna att jag inte följde JAS förra säsongen så mycket som jag kanske borde eller ville, men i år kommer jag nog att vara mer på hugget. Varför ?

Jo, iår misstänker jag att P96 kommer att vara en stor del av hela JAS-spelet runt om i Sverige. Runt Göteborg ser man redan nu att flera stommar av JAS-lagen är P96:or, IBK Göteborg, Lindås, Lerum mm kommer att ha en stor del 96:or i sina trupper i höst.

Linköpings Ungdom, Västerås, Sirius, Runsten mm har alla starka P96 lag som i en del fall redan har massor med rutin i JAS.

För nån vecka sedan spelade IBK-Lerum en träningsmatch där nog de flesta av hösten spelare var med och IBK såg starka ut med ett mycket snabbt och kraftfullt spel, lite av IBKs signum i alla fall i P96. Lindås P96:or har visat styrka under våren, seger i warbergsspelen och andraplats i Göteborg Cup, efter en mycket snöplig finalförlust mot Enköping, som kvitterade med 7 sek kvar. Dessa 2 resultat med mixade lag av Div.1 och Div.2 spelare. Starkt. Dessa killar kryddat med en handfull starka P94 or P95 kan ge Lindås en bra chans i år, ihop med Pixbo givetvis som alltid är starka men kanske inte kommer att ha så många P96:or med till hösten. Vi får väl se…….

Ha de

// Fischer

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>