Torsdagens SSL, Astbrant intervjuas!

Thorengruppen möter Sirius och dessa båda lag har alltid kniven mot strupen när de spelar matcher. Denna match i bottenstriden är inget undantag, en sexpoängsmatch där båda lagen kan ta hem segern.

Thorengruppen imponerade senast med att ta en vinst mot tunga Växjö och Sirius skapade en liten lucka till botten och speciellt till Höllviken då man vann den matchen senast. Det är viktigt att vinna ”rätt” matcher och dagens match är verkligen en måstematch för båda lagen. Thorengruppen är bra på hemmaplan kan det avgöra?

Warberg är i stort poängbehov och uppgiften att ta poäng mot Linköping blir inte lätt. Linköping vinner ofta sina matcher med få måls marginal senast 7-5 mot Karlstad och det är kanske just det som ger Warberg ett litet hopp, att Linköpings matcher ofta är jämna resultatmässigt. Trollgubben Mattsson har stundtals visat kvalité och kan kanske avgöra denna tillställning? Jag tror Linköping vinner matchen.

Astbrant inför matchen:

Hur kommer matchbilden se ut tror du?
Marcus Johansson och Anton Karlsson saknas till dagens match. Unga Oskar Hovlund kommer följa med, men vi får se om det blir speltid.

Tror Warberg kommer ha mycket boll och vilja vara raka i sitt spel. Tror dem kan sätta en del press på våra backar. Annars så vill vi såklart va dem som bestämmer ute på plan så jag hoppas vi är ödmjuka och noggranna inför uppgiften.”

Målvaktspositionen hur går funderingarna kring deras konkurrenssituation?

”Tanken är den att dem kommer alternera tills någon av dem tar förstaspaden.

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i SSL och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>