Matchreferat: EKF – Bromma

Sista träningsmatchen spelades igår, innan säsongen drar igång på lördag. Tanken var att matcha samtliga spelare som är aktuella för svårlaget, men skador och sjukdomar kom ivägen, trots detta kunde vi ställa upp med en 15-manna trupp. Lagets bredd är helt fantastisk och detta kommer ibland ställa till angenäma problem, eller som igår lösa sig per automatik. Truppen är väldigt motståndskraftig mot skador och yttre påverkan.

Svårigheterna igår var dels att vi inte kom upp i tempo trots liknande förberedelser som tidigare säsong och träningsmatcher. En viss förändring kommer ske i vår uppvärmning för att få upp tempot direkt i matchen och inte efter 7-8 minuter.

Efter första perioden stod det 2-3 och bortalaget hade öppnat starkt med 3 raka mål. Vi nötte på men var lite otydliga och bekväma i vårt spel. Matchen slutade hela 7-3 till oss även om känslan enbart var ok när slutsignalen ljöd. Detta är dock en styrka att vinna stort trots att maskineriet inte funkade helt och hållet.

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Coach Erikslund. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>